Showtime > Celebrity

O reakciji LEJDI GAGE sa svečanog tepiha SVI PRIČAJU: Ovako je REAGOVALA na neočekivanu situaciju

Iako je ranije rečeno da neće nastupiti, ona je izvela numeru "Hold my hand", za koju je bila nominovana u kategoriji Najbolje pesme

Izvor: K1info/index.hr

13/03/2023 > 10:55

podeli vest:

O reakciji LEJDI GAGE sa svečanog tepiha SVI PRIČAJU: Ovako je REAGOVALA na neočekivanu situaciju
Foto: Tanjug/AP


Lejdi Gaga je svoju armiju fanova oduševila gestom na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Naime, dok je hodala svečanim tepihom jedan od fotografa se spotakao i pao, a pevačica je odmah prišla kako bi mu pomogla da ustane. Video je preplavio društvene mreže gde mnogi veličaju njen potez.

"Kraljica, ona je tako draga i brižna osoba", "Heroina", "Evo zašto ona zaslužuje sve najbolje u životu", "Majka", "Kraljica ljubaznosti", "Gaga je uvek ikona", "Nije se uopšte premišljala da li će mu pomoći, to je bio prirodan refleks", "Niko drugi nije priskočio da mu pomogne", samo su neki od komentara korisnika ispod videa objavljenog na Twitteru.

Pošto je u zadnji čas potvrđeno da će Lejdi Gaga ipak nastupiti na dodeli, pevačica je pre izlaska na pozornicu skinula šminku i presvukla se u običnu crnu majicu i pantalone, a i za svoje ležerno izdanje dobila je brojne pohvale.

Pevačica je izvela svoju numeru "Hold my hand", za koju je bila nominovana u kategoriji Najbolje pesme, u kojoj je ipak pobedila "Naatu Naatu" Rahula Sipligunja i Kaala Bhairava iz filma "RRR".

 

Ostavite komentar