Showtime > Celebrity

Zašto li je UOPŠTE DOLAZIO? Pogledajte snimak Hjua Granta s CRVENOG TEPIHA koji je USIJAO DRUŠTVENE MREŽE

Manekenka i voditeljka Ešli Grejem je razgovarala sa poznatima, a kada je došao red na Granta, zažalila je što je i pokušala

Izvor: K1info/mondo.rs

13/03/2023 > 08:56

podeli vest:

Zašto li je UOPŠTE DOLAZIO? Pogledajte snimak Hjua Granta s CRVENOG TEPIHA koji je USIJAO DRUŠTVENE MREŽE
Foto: screenshot YouTube New York Post


Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela Oskara, na kojoj je trijumfovao film "Sve u isto vreme" i na kojoj je većina glumaca želela da daje izjave. Ali ne i Hju Grant.

Britanski glumac Hju Grant prošetao je crvenim tepihom na dodeli Oskara, svečanosti na kojoj se odaju priznanja najboljima u branši i na kojoj je ove godine trijumfovao film "Sve u isto vreme". Oskare su osvojili i Brendan Frejzer i Mišel Jeo, ali gledaocima je podjednako bilo zanimljivo i da prate šta se dešava na crvenom tepihu gde je pomenuti glumac iz Velike Britanije zaradio epitet "se*onje".

Manekenka i voditeljka Ešli Grejem je razgovarala sa poznatima, a kada je došao red na Granta, zažalila je što je i pokušala. Na svako pitanje koje mu je postavila, Hju Grant je davao kratke odgovore i iako je Grejemova trudila da nastavi intervju, u jednom trenutku je jednostavno digla ruke.

Razgovor je tekao ovako:

"Čemu se radujete večeras, šta jedva čekate da vidite?"

"Da vidim?"

"Pa, da, film neki koji ste pogledali, da li se nadate da će neki od njih pobediti?"

"Ne, niko poseban"

Ešli je tada pokušala da skrene pažnju s "filmskog dela" intervjua i pita ga "šta nosi":

"Moje odelo"

"Niste ga vi sašili, ko ga je sašio", pitala je nasmejana voditeljka, da bi Grant odgovorio:

"Ne znam, moj krojač".

Pogledajte intervju koji je jednostavno prekinula posle pitanja "Kako je bilo glumiti u filmu Glass onion", a on odgovorio "Jedva da sam bio u filmu":

Nedugo pošto je snimak osvanuo na Twitteru, gledaoci su izvređali Hjua, nazvali ga "se*onjom" i pitali se "zašto je uopšte došao na dodelu".

Ostavite komentar