Showtime > Celebrity

Kako je MIODRAG Radonjić igrao TENIS, pa morao da OBJAŠNJAVA da nije TERORISTA

Glumac Miodrag Radonjić bio je gost u emisiji "Prvi red" na TV K1

Izvor: K1info

12/03/2023 > 22:32

podeli vest:

Kako je MIODRAG Radonjić igrao TENIS, pa morao da OBJAŠNJAVA da nije TERORISTA
Foto: ATA Images


Miodrag Radonjić je govorio o novom filmu "Indigo Kristal" gostujući u emisiji "Prvi red" na televiziji K1, a tom prilikom je i otkrio kakav je zapravo Zoran u seriji "Ubice moga oca".

- Mi se svi osećamo tamo kao neka porodica, jer toliko dugo radimo zajedno. Funkcionišemo sjajno. Zoran je lik koji je  iskompleksiran u svojoj ambicioznosti, zbog čega mi je u tom smislu otvarao vrata i dalji prostor. Sa druge strane su ti odnosi, Marjanović, koji zna da je Zoran takav i namerno ga gura negde i daje visoke funkcije, kako bi opet mogao da upravlja sa njim. Uživam da igram sa Tikom, ali i sa Janketom, sa kojim se uvek šalim, koliko volim da ga maltretiram u toj seriji. Suštinski, Zoran oseća da je Mirko sposobniji policajac na terenu i to ga nervira, a svestan je i da je neko ko će da prećuti i neće da bude lojalan šefovima - rekao je popularni glumac.

Radonjić je ispričao i anegdotu koju je imao tokom studentskih dana sa kolegom Ivanom Mihailovićem.

- U to vreme jako smo voleli da igramo tenis, Ivan i ja smo bili teniski partneri i uvek smo imali opremu kod sebe. U pauzi na fakultetu između predavanja, odlučili smo da odemo na najbliži teren. Preskočili smo ogradu i ispostavi se da je to posed Slovačke ambasade, na šta mi uopšte nismo obratili pažnju. Igramo mi tenis i odjednom dolaze dve patrole, ali koje su opkolile teren, ali ne smeju da uđe na njega, jer je teritorija druge države. Ivan je u to vreme već snimao "Vojnu akademiju", pa su ga mnogi i poznavali. Na kraju, morao je da izađe ambasador Slovačke, kome smo objasnili kako smo dospeli tu i da nije u pitanju nikakav teroristički napad - zaključio je popularni glumac u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

 

Ostavite komentar