Showtime > Celebrity

Glumci koje smo OBOŽAVALI: Evo kako DANAS IZGLEDAJU Marlin i Del Boj iz legendarnih "Mućki"

Ser Dejvid Džejson i Sju Holdernes učestvovali su prošlog vikenda na godišnjem okupljanju posvećenom čuvenoj seriji

Izvor: K1info/index.hr

06/03/2023 > 21:33

podeli vest:

Glumci koje smo OBOŽAVALI: Evo kako DANAS IZGLEDAJU Marlin i Del Boj iz legendarnih "Mućki"
Foto: Youtube PrintScreen/BritBox


Britanska glumica Sju Holdernes, najpoznatija po ulozi Marlin iz kultnih "Mućki", podelila je pre nekoliko dana fotografiju sa Dejvidom Džejsonom, legendarnim Derekom Del Bojem Troterom iz spomenute serije.

Nažalost svih fanova serije, nije bila reč o ponovnom ujedinjenju glumačke postave, već susret Del Boja i Marlin na konvenciji posvećenoj "Mućkama".

"Kako je lepo biti ponovo u društvu sa ser Dejvidom Džejsonom", napisala je na Twitteru Sju pozirajući sa glumcem na godišnjem okupljanju posvećenom seriji "Mućke", koje je održano u DoubleTree Hiltonu u Milton Kejnesu prošlog vikenda.

Džejson i Holdernes snimili su ovu fotografiju 20 godina posle prestanka prikazivanja "Mućki" na BBC-ju, a serija se emitovala pune 22 godine.

Legendarnim glumcima kasnije su se pridružili i producent Edrijan Peg i redetelj Toni Dou, koji su snimali razne epizode od 1988. do 2003. godine.

Što se glumačkih karijera tiče, Džejson poslednjih godina uglavnom daje glas u crtanim i animiranim filmovima, a Holdernes je igrala u raznim britanskim televizijskim serijama, poput "EastEndersa", "The Madame Blanc Mysteries" ili "Still Open All Hours".

 

Ostavite komentar