Showtime > Celebrity

Šakira DOSADILA i Bogu i narodu: Fanovi je prozivaju što OPET PEVA O BIVŠEM

Otkako su Šakira i Pike službeno objavili da više nisu zajedno, pevačica je objavila tri pesme koje govore o njegovoj prevari

Izvor: K1info/index.hr

27/02/2023 > 08:38

podeli vest:

Šakira DOSADILA i Bogu i narodu: Fanovi je prozivaju što OPET PEVA O BIVŠEM
Foto: Tanjug/AP


Šakira je pre dva dana objavila duet s kolumbijskom pevačicom Karol G, a tekstom pesme su obe prozvale svoje bivše partnere. Iako pesma ima već više od  70 miliona pregleda, mnogi su uputili kritike na račun još jedne pesme u kojoj proziva Pikea.

"Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarce", deo je refrena koji pevaju Šakira i Karol G.

Sudeći prema komentarima Šakirini fanovi su se umorili od ove tematike, a neki počinju i da je sažaljevaju.

"Toliko je inata u tebi. Šteta. Budi srećna", "Ovo postaje očajno", "Dosta više. Vreme je za nešto originalno, a ne samo ovakve pesme", "Šakira nisi jedina žena na svetu koja je doživela prevaru. Vreme je da ideš dalje", "Ima li kraja ovome", "Počinje da mi bude žao Šakire", samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su stali u obranu kolumbijske pevačice.

"Zašto ljudi kritikuju kad peva o bivšem? Pesme koje su popularne u svetu, najčešće govore o bivšim ljubavima. Maluma je upravo objavio jednu koja govori o bivšoj! S obzirom na to da je on muškarac, možda zato njega ne kritikuju", jedan je od komentara.

Da podsetimo, otkako su Šakira i Pike službeno objavili da više nisu zajedno, pevačica je objavila tri pesme koje govore o njegovoj prevari i prekidu 12-godišnje veze.

 

 

 

Ostavite komentar