Showtime > Celebrity

Ričard Gir HOSPITALIZOVAN u Meksiku zbog ZAPALJENJA PLUĆA

Glumcu je dijagnostifikovana infekcija pošto je iz mera predostrožnosti posetio bolnicu u blizini Nuevo Valjarte

Izvor: K1info

19/02/2023 > 14:28

podeli vest:

Ričard Gir HOSPITALIZOVAN u Meksiku zbog ZAPALJENJA PLUĆA
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Glumac Ričard Gir (73) hospitalizovan je zbog upale pluća dok je bio na odmoru sa porodicom u Meksiku, gde je otputovao kako bi proslavio 40. rođendan svoju supruge Alehandre Silve.

Par je u braku od 2018. godine i ima dvoje dece koja su takođe bila na putovanju. Kako prenosi TMZ, glumcu je dijagnostifikovana infekcija pošto je iz mera predostrožnosti posetio bolnicu u blizini njihove rezidencije u Nuevo Valjarti.

Ustanova je odlučila da zadrži Gira na posmatranju tokom noći, ali je potom pušten i njegovo zdravstveno stanje se popravlja. Giru su dati antibiotici koji će mu pomoći da se oporavi posle izlaska iz bolnice.

Prema Silvinom postu na Instagramu, oba deteta takođe su bila bolesna tokom odmora u Meksiku.

Ona je u četvrtak napisala: "Hvala svima na rođendanskim čestitkama… posle skoro tri nedelje kako smo svi bili bolesni u našoj porodici, danas se konačno osećam mnogo bolje! Hvala za svu ljubav koju vam uzvraćam."

Silva je u subotu podelila još jednu fotografiju sa njihovog odmora na kojoj Gir nosi masku, dok hodaju držeći za ruke jednog od sinova. Uprkos tome što je TMZ kontaktirao predstavnike glumca za komentar, njegov tim tek treba da odgovori na izveštaje.

Foto: Instagram printscreen/alejandragere

 

U međuvremenu, nedavno je objavljeno da će Gir igrati u engleskom rimejku filma "Longing" koji je 2017. snimljen na hebrejskom.

On treba da glumi samohranog neženju čiji se život menja kada otkrije da mu je bivša devojka rodila sina dve decenije ranije. "Longing" je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu 2017.

Izvršna producentkinja Liza Vilson je izjavila: - Oduševljena sam što radim sa Ričardom Girom treći put posle filmova "Arbitrage" i "Norman". Kada sam pročitala scenario za "Longing" odmah sam znala ko bi bio savršen za kasting i na sreću Ričard je prihvatio.

 

Ostavite komentar