Showtime > Celebrity

NEPRIZNATA ĆERKA Džeka Nikolsona IZNENADILA izjavom o SLAVNOM ocu

Čuveni glumac je pružao isključivo finansijsku podršku, mada je njena majka pokušala da podstakne njihov odnos

Izvor: K1info

19/02/2023 > 08:21

podeli vest:

NEPRIZNATA ĆERKA Džeka Nikolsona IZNENADILA izjavom o SLAVNOM ocu
Foto: Instagram/tessadotgourin, Instagram//jacknicholsonofficial


Iako slavni glumac nikada nije zvanično priznao ovu 28-godišnjakinju kao svoje dete, ona je ovog meseca progovorila za nekoliko medija - u jednom tekstu za Newsweek izjavila je kako bi volela da ima koristi kao druge holivudske nepo-bebe.

Njena majka je bivša njujorška agentkinja za nekretnine Dženin Gurin, a Tesa je napisala da je ona "rezultat glumčeve zezancije sa osobom koja je tada bila mlada konobarica". Rekla je da je njena majka pokušala da podstakne odnos između oca i ćerke, ali je "on izjavio da nije zainteresovan".

"Uvek je bilo jasno da on ne želi da učestvuje u mom životu. Da li ste ikada bili na sastanku i osetili da druga osoba to jednostavno ne oseća? Tako je prošla svaka interakcija koju sam ikada imala sa Džekom Nikolsonom", napisala je ona. "Ma koliko grubo izgledalo, ne osećam gorčinu zbog njegove odluke, mada mi je trebalo izvesno vreme da je razumem."

- Reći ću samo da ne poznajem dobro tu osobu - izjavila je ona za Daily Beast i dodala da nisu razgovarali godinama. Iako je primetila da njene okolnosti sa odsutnim roditeljem nisu jedinstvene, primetila je da je "teže kada je taj odsutni roditelj aktivan u životima svoje druge dece".

Nikolson je otac još petoro dece sa četiri različite majke - on ima ćerke Dženifer (59), Hani (42) i Lorejn (32), kao i sinove Kejleba (52) i Reja (30).

Gurin je takođe navela da je Nikolson pružao "finansijsku pomoć" tokom njenog detinjstva. Na pitanje zašto je glumac bio nezainteresovan, rekla je da nikada nije dobila "konkretan odgovor", ali da ne okrivljuje samo Džeka.

- Imam svoje mišljenje o tome. On je komplikovana osoba i mislim da se moja mama borila sa svojim demonima, a kombinacijom to dvoje ja sam bila kolateralna šteta - naglasila je.

Gurin je rekla da njen "život  u kući nije bio sjajan" dok je odrastala, dodajući da je zbog svog lošeg ponašanja bila izbačena iz škole. Nešto od tog stava, rekla je, neke bi podsetilo na njenog slavnog oca.

- Takođe sam j**eno luda. Nisam dete sa postera koje oličava zdrav razum, i mislim da je to malo slično mom tati, koliko sam pročitala - reka je.

Ona takođe deli ljubav svog oca prema glumi i sada ozbiljno nastavlja karijeru u filmskoj industriji - uprkos tome što je izbegavala tu ideju.

- Bojala sam se da će ljudi pomisliti da iskorišćavam ime svog slavnog oca - primećuje ona. - Ali ta osoba me ne želi u svom životu, pa kako biste onda to mogli da upotrebite za svoju korist? Na kraju krajeva, on je slavna ličnost sa kojom slučajno delim DNK - zaključila je Tesa.

 

Ostavite komentar