Showtime > Celebrity

Šta povezuje BON DŽOVIJA, Vučića, Brnabićku i sestre MIĆALOVIĆ?

Prvu damu Srbije Tamaru Vučić do sada je zapratilo više od 1.700 ljudi, a ona za sada prati svega 11

Izvor: K1info

16/02/2023 > 14:31

podeli vest:

Šta povezuje BON DŽOVIJA, Vučića, Brnabićku i sestre MIĆALOVIĆ?
Foto: Instagram printscreen/tamara.vucic.serbia


Prva dama Tamara Vučić otvorila prošlog meseca nalog na Instagramu. Kako je još nova na ovoj društvenoj mreži nije imala mnogo objava, ali je svaka od njih zapažena.   

- Nakon više godina uspešnog odolevanja, desila se promena, tek kao misao koja je projurila kroz glavu. I, evo me. Ne znam kako će izgledati, ne znam koliko će trajati, ali sam spremna na Instagram avanturu - napisala je Tamara Vučić u svom prvom postu, koji je objavila 25. januara.

Kroz nekoliko objava koje je do sada podelila sa pratiocima prikazala je deo društvenih angažmana, od posete humanitarnom koncertu, preko dobrotvornog bala u Beču, do obilaska Državnog arhiva Srbije.

Istovremeno, podsetila je i na svoje novinarske početke, iz 2004. godine, kada je bila voditeljka na TV Pink i sa koleginicom bila na naslovnoj stranu Blicovog TV dodatak, kada je nosila devojačko prezime Đukanović.

Prvu damu Srbije do sada je zapratilo više od 1.700 ljudi, a ona prati svega 11 - između ostalih supruga Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić, Natašu Vulin, Suzanu Vasiljević, Mikija Damjanovića, sestre Mićalović  Slobodu i Draganu, ali i jednog muzičara.

Na listi odabranih našao se legendarni roker Džon Bon Džovi.

 

Ostavite komentar