Showtime > Celebrity

Da, ne… Da, ne… IPAK DA: Hajdi Klum želi JOŠ JEDNO DETE

Hajdi Klum nedavno je izjavila da razmišlja o petoj trudnoći, ovog puta sa suprugom Tomom Kaulicom

Autor: K1info/klix.ba

03/02/2023 > 18:29

podeli vest:

Da, ne… Da, ne… IPAK DA: Hajdi Klum želi JOŠ JEDNO DETE
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Slavna manekenka Hajdi Klum je u emisiji "The Jennifer Hudson Show" u četvrtak izjavila da razmišlja o još jednoj trudnoći.

Ona je u emisiji pristala da učestvuje u igri koja se zove "Ja or Ne" sa pevačicom i voditeljkom Dženifer Hadson. Voditeljka je postavljala neobična pitanja, a u jednom trenutku upitala je Klum da li bi želela još jedno dete.

Četerdesetdevetogodišnja manekenka rekla je da odgovor zavisi od njenog dana, pa će zbog toga nekada reći da želi, a nekada da ne želi još jedno dete. Ona se osvrnula i na dosadašnja iskustva i navela kako roditeljstvo zna da bude zahtevno.

- Učinila sam to četiri puta. Potom sam svaki put dojila osam meseci, a od toga sam tri puta zaredom bila trudna - rekla je Klum i navela kako je između njene dece mala razlika u godinama.

Potom je rekla da ipak želi još jedno dete, a to znači da bi to bilo prvo sa sadašnjim suprugom Tomom Kaulicom, koji je 16 godina mlađi od nje. Ranije je izjavila da je Tom u odličnim odnosima sa njenom decom i da je neke od njih čak naučio da voze automobil.

 

Ostavite komentar