Showtime > Celebrity

Moja SEDA kosa je PROBLEM, a Klunijeva nije? Endi Mekdauel OBJASNILA zašto žene NE TREBA da se FARBAJU

Od kako je počela da se u javnosti pojavljuje sa sedom kosom, glumica se nikada nije osećala bolje

Autor: K1info/zena.blic.rs

20/01/2023 > 20:47

podeli vest:

Moja SEDA kosa je PROBLEM, a Klunijeva nije? Endi Mekdauel OBJASNILA zašto žene NE TREBA da se FARBAJU
Foto: Tanjug/Photo by CJ Rivera/Invision/AP


Iako je na muškarcima veoma atraktivna, seda kosa na ženama izaziva osudu. Glumica Endi Mekdauel pokazala je kako žene koje se ne farbaju mogu izgledati zanosno.

- Moji menadžeri su mi zapravo rekli: "Nije vreme". A ja sam odgovorila da mislim da nisu pravu i da ću biti moćnija ako prihvatim sebe - rekla je glumica o odluci da se sa sedom kosom pojavljuje u javnosti.

Foto: Tanjug/Photo by CJ Rivera/Invision/AP

 

- Kada sam to uradiila, bilo mi je tako jasno da su moji instinkti bili u pravu, jer se nikada nisam osećala moćnijom - rekla je ona. 

- Osećam se iskrenijom. Osećam kao da se ne pretvaram. Osećam se kao da prihvatam sebe tu gde jesam. Osećam se prijatno. I na mnogo načina, mislim da je sve to upečatljivije na mom licu. Jednostavno osećam da mi to odgovara - rekla je glumica koja nije zažalila zbog odluke.

Otkrila je da je inspiraciju pronalazila među ženama van javne scene, ali i da je mnogo patila kao glumica jer se od nje uvek očekivalo da izgleda mlado. Dosta joj je takvih očekivanja.

Skrenula je pažnju i na licemerstvo koje vlada u Holivudu, pa se seda kosa na Džordžu Kluniju smatra atraktivnom, ali ne i na ženama. To licemerje postoji i van šou-biznisa.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

 

- Volimo starijeg muškarca. Volimo muškarce dok stare. Voleo bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome... znate, malim koracima - rekla je glumoca.

- Ono što bih želila da svi učinimo jeste da zastanemo i razmislimo kako razmišljamo o zrelim muškarcima i kako razmišljamo o zrelim ženama i da stvarno počnemo da ocenjujemo ono što govorimo i što očekujemo. Moramo! Postoje promene koje je potrebno napraviti za moju i narednu generaciju žena. Samo želim da ljudi razmisle o tome, to je sve - rekla je Endi koja smatra da nije manje lepa sa sedom kosom već da je samo drugačije lepa.

 

 

Ostavite komentar