Showtime > Celebrity

Novi, JOŠ SOČNIJI DETALJI: Vilijam i Kejt su me NAGOVORILI da obučem NACISTIČKU UNIFORMU

Kada su me videli, oboje su urlali od smeha, napisao je navodno princ Hari u memoarima "Spare"

Izvor: K1info/Tanjug

05/01/2023 > 15:28

podeli vest:

Novi, JOŠ SOČNIJI DETALJI: Vilijam i Kejt su me NAGOVORILI da obučem NACISTIČKU UNIFORMU
Foto: Tanjug/AP Photo/Random House Group


Princ Hari navodno je, u svojim memoarima koji bi uskoro trebalo da budu objavljeni, izjavio da su ga njegov brat princ Vilijam i njegova tadašnja partnerka, a danas supruga princeza Kejt, ohrabrivali 2005. godine da obuče nacističku uniformu za zabavu.

Kako se navodi, oni su se ''valjali pod podu od smeha'' kada su ga prvi put videli u toj uniformi.

Memoari princa Harija trebalo bi da budu objavljeni 10. januara. Britanski list navodi da je uspeo da dobije primerak knjige uprkos "strogim bezbednosnim merama pre objavljivanja".

Kako navodi Njujork post, koji je imao uvid u isečke iz još uvek neobjavljenih memoara, tada je 20-godišnji princ pitao za savet Princa Vilijama i njegovu buduću suprugu Kejt Midlton da li da obuče nacističku uniiformu, ili da se maskira u pilota, na šta su se oni nasmejali i rekli da obuče uniformu.

- Pozvao sam Vilija i Kejt i upitao za mišljenje. Nacistička uniforma, rekli su. Kada su me videli, oboje su urlali od smeha. Rekli su da izgleda gore i mnogo smešnije od trikoa koji je Vilijem trebalo da obuče, što je, naravno, bila poenta - napisao je princ Hari.

Fotografija princa Harija je izazvala snažnu reakciju javnosti, prenosi britanski San, a on je izjavio da mu je ''veoma žao ako je ikoga na bilo koji način uvredio''.

 


 

Ostavite komentar