Showtime > Celebrity

On je u "TOP GUN" FORMI, ali... Tom Kruz NE SME da jede kolače, pa ih ŠALJE PRIJATELJIMA

Glumica Kobi Smalders otkrila je kako joj glumac svake godine šalje kolač, a voditelj Džimi Falon je priznao da dobija isti poklon

Izvor: K1info/index.hr

24/12/2022 > 08:56

podeli vest:

On je u "TOP GUN" FORMI, ali... Tom Kruz NE SME da jede kolače, pa ih ŠALJE PRIJATELJIMA
Foto: Top Gun Maverick promo


Glumac Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje neobičan poklon. Glumica Kobi Smalders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "How I Met Your Mother" (Kako sam upoznao vašu majku), gostovala je u emisiji Džimija Felona gde je pričala o božićnim praznicima. 

Posebno interesovanje publike izazvalo je njeno oduševljenje poklonom koji joj Kruz svake godine šalje za Božić. Naime, njih dvoje su 2016. godine snimali film "Jack Reacher" i od tada su u dobrim odnosima. Otkrila je kako joj od tada glumac svake godine šalje kolač. 

- To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram da priznam kako je preukusan. Držim ga u zamrzivaču i potraje mi do marta jer uzmem tek po komadić. Ne znam zašto, nisam ljubitelj slatkog, ali ovo je sjajno - rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Felon otkrio da i on dobija isti poklon i da ga zove "kolač Toma Kruza". Ranije su već Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, spomenuti kolač prekriven je glazurom od bele čokolade i seckanog kokosa, a može se nabaviti u pekari Doan's Bakery u kalifornijskom Woodland Hillsu.

Tom Kruz jednom prilikom je ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio pomalo čudan razlog za to.

- Obožavam slatkiše, ali ih izbegavam zbog treninga i priprema koje prolazim za snimanja. Zato ga šaljem svima - rekao je Kruz.

 

Ostavite komentar