Showbizz > Celebrity

KAKAV CARSKI GEST! Željko Joksimović napravio NOVAKOVO KOLO povodom današnjih dešavanja: "Ko peva, zlo ne misli" (VIDEO)

Srpski tensier Novak Đoković posle plasmana u četvrfinale Vimbldona u sklopu medijskih obaveza govorio je za BBC

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

09/07/2024 > 19:36

podeli vest:

KAKAV CARSKI GEST! Željko Joksimović napravio NOVAKOVO KOLO povodom današnjih dešavanja: "Ko peva, zlo ne misli" (VIDEO)
Foto: AP Photo&Privatna arhiva


Balkanska muzička zvezda Željko Joksimović danas se oglasio na društvenoj mreži Instagram povodom svih dešavanja sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

- Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli - napisao je pevač.

Podsetimo, srpski tensier Novak Đoković posle plasmana u četvrfinale Vimbldona u sklopu medijskih obaveza govorio je za BBC.

Đoković je u osmni finala pobedilo Holgera Runea posle tri seta i dva sata igre, a taj duel obeležio je “rat” sa britanskom publikom, kojoj je Novak poželo “laku noć” nakon trijumfa.

Očekivano, prvo pitanje se odnosilo upravo na Novakovu reakciju na terenu. I novinar je dobio odgovore – „ne žalim zbog svojih postupaka i reči na terenu“.

Ali, kada je nastavio sa pitanjima na istu temu, dobio je drugačiji odgovor:

- Da li imate neka druga pitanja ili ćemo pričati samo o navijačima? Da li ste fokusirani samo na to ili će možda biti neko pitanje o meču ili nešto slično - pitao je Novak.

Ostavite komentar