Priče > Sudbine

Hitna pomoć JEDVA spasila našeg pevača! Umalo se OTROVAO LEKOVIMA I ALKOHOLOM!

Vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

11/03/2024 > 22:41

podeli vest:

Hitna pomoć JEDVA spasila našeg pevača! Umalo se OTROVAO LEKOVIMA I ALKOHOLOM!
Foto: Freepik.com


Pevač Bojan Tomović, koji gazi petom decenijom, pre nekoliko dana bio je hitno hospitalizovan, kada je u sebe uneo lekove koje je potom pomešao sa alkoholom.

Vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila - započeo je priču Bojan i dodao:

- Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je srpski pevač za "Republiku".

Svoj potez je ovako obrazložio:

- Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci nego u kafani, a mesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci, je*i ga - istakao je vlasnik hita "Plava motorola".

Ostavite komentar