Priče > Sudbine

BJELICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA SA PETKOVIĆEM! Pojavio se na sahrani Dejana Milojevića (FOTO)

Nemanja Bjelica došao je na sahranu Dejana Milojevića

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

12/02/2024 > 13:48

podeli vest:

BJELICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA SA PETKOVIĆEM! Pojavio se na sahrani Dejana Milojevića (FOTO)
Foto: ATA Images

Nemanja Bjelica pojavio se u javnosti prvi put posle sukoba koji je imao sa fudbalerom Nikolom Petkovićem. Došao je na sahranu Dejana Milojevića da se oprosti od bivšeg srpskog košarkaša i trenera koji je preminuo.

Mnogi poznati došli su na Novo bežanijsko groblje kako bi uputili poslednji pozdrav čoveku o kome su svi imali samo lepe reči i pohvale.

Jedan od njih je i Bjelica koji je u poslednje vreme u centru pažnje zbog skandala koji se dogodio u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu.

Foto: ATA Images

 

Tada je došlo do sukoba između bivšeg fudbalera Petkovića i njega i onda su krenula razna saopštenja, izjave i napadi. Nikola je tvrdio da je on taj koji je napadan i vređan od strane Bjelice i da ima poruke u telefonu kao dokaz. O svmeu tome oglasio se i srpski košarkaš posredstvom advokata.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar