Priče > Sudbine

Održan POMEN Laći Raduloviću: Futa SKRHAN na groblju - zaređale su me porodične TRAGEDIJE

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Milan Laća Radulović preminuo je pre tačno godinu dana

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

13/12/2023 > 12:35

podeli vest:

Održan POMEN Laći Raduloviću: Futa SKRHAN na groblju - zaređale su me porodične TRAGEDIJE
Foto: K1info


Pre tačno godinu dana, u Izraelu je preminuo Milan Laća Radulović, poznati tekstopisac i sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića. Njegov otac ističe da se ni danas ne zna mnogo o pojedinostima njegove smrti.

Milan Laća Radulović, koji stoji iza nekih od najvećih hitova proteklih godina, preminuo je u Tel Avivu u ranim jutarnjim časovima.

Njegov otac i poznati kompozitor Aleksandar Futa Radulović organizovao je povodom godišnjice od sinovljeve smrti parastos na Novom groblju u Beogradu, na kom su se okupili najbliži.

Foto: K1info

 

Među desetak okupljenih su bili pevač i glumac Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bitstrit, zatim Jelena i Žika iz grupe Zana, kao i Danijel Pavlović, koji je nosio krst na Milanovoj sahrani.

– Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je – rekao je za Kurir.

– Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi.

Smrt Laće Radulovića je poslednji udarac u nizu gubitaka u ovoj porodici, budući da je pre njega preminula njegova majka Marina, dok je Laća 2008. izgubio brata Miloša. Njegov otac Futa Radulović ističe da se trudi da nastavi dalje.

– Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje – rekao je on.

Ostavite komentar