Priče > Društvo

Zgražavaju se nad SKUPIM nekretninama, a sad ni JEFTINO ne odgovara: SVAĐA zbog kuće u Beogradu

Među ljudima vlada neverica zbog male cene kvadrata, pogotovu ako se zna da je cena nekretnina na ovoj lokaciji drastično porasla

Izvor: K1info

11/12/2022 > 16:05

podeli vest:

Zgražavaju se nad SKUPIM nekretninama, a sad ni JEFTINO ne odgovara: SVAĐA zbog kuće u Beogradu
Foto: Pixabay.com


Građani se prethodnih meseci na društvenim mrežama zgražavaju nad nerealno visokim cenama nekretnina u Srbiji, a verovali ili ne sada to čine i zbog cene za koju veruju da je - niska!

Izgleda da se još jednom pokazalo da se našim ljudima ne može ugoditi.

Na oglasu koji je izazvao pomamu i brzo se proširio društvenim mrežama prodaje se kuća od 180 kvadrata na Dušanovcu, svega nekoliko kilometara od centra Beograda, za 128.000 evra.

Među ljudima vlada neverica zbog male cene kvadrata, pogotovu ako se zna da je u poslednjih nekoliko meseci cena nekretnina na ovoj lokaciji drastično porasla.

Naime, u pitanju je petosobna kuća koju vlasnici nude na prodaju za svega 711 evra po kvadratu, a razlog za prodaju je njihova želja da da se presele u okolinu Beograda.

Da je ovo veoma povoljno, pokazuje i podatak koji se može pronaći na internetu da se u okolini nekretnine prodaju po ceni od 1.174 evra po kvadratu.

Kako piše u oglasu, u pitanju je miran i tih kraj, a kuća funkcionise kao tri odvojena stana sa zasebnim ulazima, a u blizini se nalazi nekoliko fakulteta što je odlično za one koji bi želeli da izdaju stanove.

Nakon što je jedna korisnica Facebooka objavila oglas, počela je prepirka.

"Pa kupite, vi imate pare, ne morate komentarisati", "Takvi se svi isto ponašaju, samo pljuju po tuđim oglasima, a da imaju svoje tražili bi maksimum. Svako ima pravo da ceni koliko god hoće, kome se ne svidja samo produži dalje."

Ostavite komentar