Priče > Društvo

LUKSUZNI satovi i jedan dijamantski PRSTEN na e-licitaciji u Beogradu

Roba koja se nudi na prodaju može se pogledati u četvrtak, 10. novembra

Izvor: K1info/Tanjug

04/11/2022 > 18:23

podeli vest:

LUKSUZNI satovi i jedan dijamantski PRSTEN na e-licitaciji u Beogradu
Foto: Pexels.com


Luksuzni satovi i jedan dijamantski prsten samo su deo robe koju će Carinarnica Beograd izložiti na prodaju putem elektronske licitacije zakazane za 18. novembar, saopšteno je iz Uprave carina.

Navodi se da je termin za razgledanje robe zakazan za četvrtak 10. novembar između 9 sati i 12.30 u magacinima Carinarnice Beograd, a rok za prijavu i uplatu kaucije je od subote 5. novembra od 7 sati do ponedeljka, 14. novembra u ponoć.

 

Napominje se da su najvredniji predmeti za koje će na ovoj e-licitaciji moći da se nadmeću zainteresovani pojedinci i firme prsten marke ''Chopard''' sa jednim većim i 18 manjih dijamanata i dva ručna časovnika poznatih brendova "Breitling'' i ''Rolex'' od kojih jedan muški sat ima najvišu početnu cenu od 2,9 miliona dinara.

Za robu trgovačkog karaktera moći će da licitiraju samo preduzeća, s obzirom na to sa se radi o predmetima namenjenim za dalju prodaju.

Reč je o raznoj garderobi, kacigama za motocikle, mobilnim telefonima, muzičkoj opremi, ručnim časovnicima, izgubljenom prtljagu i nepreuzetim poštanskim paketima, preneo je Tanjug.

Pogledali smo sajt Uprave carina i u delu Carinarnica Beograd se navodi 18.novembar kao datum zakazane licitacije, ali piše da podaci o njoj još uvek nisu dostupni.

Detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su u aplikaciji i na sajtu Uprave carina.

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar