Priče > Društvo

Planinarka Ksenija SAMO ŠTO SE NE PORODI, a ono što je uradila izazvalo je HAOS na društvenim mrežama

Svaka trudnica ima svoj ritual pred porođaj, a ova buduća mama dočekuje svoju bebu na poseban način

Izvor: K1info

11/10/2022 > 19:09

podeli vest:

Planinarka Ksenija SAMO ŠTO SE NE PORODI, a ono što je uradila izazvalo je HAOS na društvenim mrežama
Foto: Unsplash.com


Ksenija Bunjak je arhitekta, stručnjak za energetsku efikasnost i održivost i istraživač. Ona pomaže ljudima da bolje razumeju svoju ulogu u ostvarivanju održivog života, a inspiraciju pronalazi u prirodi i sportovima na otvorenom. Zapravo, njena strast je planinarenje.

Ksenija je trudna, a porodjaj je sutra, pa je ono što je ova trudnica i pasionirana penjacica po planinama napravila uoči dolaska svoje bebe podelila je i sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Svoj stomak pretvorila je u slikarsko platno i stvorila pravo umetničko delo. 

 

 

- Manje od 48 sati do porođaja, a mi smo odlučili da se zabavimo i počnemo da učimo o osnovnoj opremi za penjanje - napisala je Ksenija Bunjak na svom Instagram profilu.

- Naša draga @cveta.sebez je napravila neverovatno umetničko delo. Ona je naslikala našeg sina ne samo u svom budućem okruženju, već i u njegovom trenutnom položaju - dodala je ona.

- Ipak, deluje nestvarno, da ćemo ako sve prođe kako treba, sutra dočekati našu bebu - napisala je ova uzbuđena buduća mama.

Za portal K1info.rs Ksenija Bunjak je rekla da je zahvaljujući ljubavi prema penjanju i visinama upoznala svog sadašnjeg muža Vuka, koji je profesionalac i trener ove sportske veštine.

- Naša beba treba da se rodi sutra i želeli smo da joj poželimo dobrodošlicu na sasvim neobičan, ali i zabavan način - rekla je Ksenija.

- Zajedno smo posvetili život prirodi i aktivnostima na otvorenom, a onda smo stvorili novi život kojem će planinski predeli biti igralište. U iščekivanju sutrašnjeg upoznavanja pribegli smo stvaranju jednog bajkovitog predela koji možete videti na mom stomaku - dodaje trudnica za K1info.rs. 

Zaista zanimljivo, komentari oduševljenja i čestitke samo prištižu na Instagramu, a nama ne preostaje ništa drugo, nego da i mi mladim i kreativnim roditeljima za sutra poželimo sreću.

 

 

 

 

Ostavite komentar