Priče > Društvo

Uručeni ključevi stanova dobitnicima u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi":Nova šansa za dobitak od septembra!

Mali je naglasio da će u novom kolu učestvovati svi računi već od današnjeg dana pa do jeseni

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

06/06/2024 > 11:11

podeli vest:

Uručeni ključevi stanova dobitnicima u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi":Nova šansa za dobitak od septembra!
Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović


Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas u Vladi Srbije ugovore sa dobitnicima stanova u četvrtom izvlačenju novog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i uručili im ključeve.

Ugovori su potpisani sa Ljiljanom Bakić iz Užica i Aleksandrom Ljubić iz Beograda koji su u izvlačenju u subotu 1. juna dobili trosobne stanove u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Bakićeva je postala vlasnik stana za račun u iznosu od 592 dinara koji je platila bezgotovinski u Čajetini, dok je Ljubiću stan doneo dobitni račun od 1.050 dinara plaćen na Novom Beogradu za kako je kazao "tri pljeskavice".

 

Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre " Uzmi račun i pobedi".

On je naglasio da će u tom novom kolu učestvovati svi računi već od današnjeg dana pa do jeseni.

- Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra.Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra Uzmi računi pobedi u pitanju - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

 

Ovaj ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" traje od 25. aprila, a poslednje izvlačenje biće 8. juna 2024. Ukupan nagradni fond ovog ciklusa je 10 stanova u Beogradu, a u svakom od pet krugova izvlače se po dva stana.

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a mogu učestvovati svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji.

 

Ostavite komentar