Priče > Društvo

Beograđanka OTKRILA kako je postala ŽRTVA INTERNET PREVARE: Poručila KREVET od 50.000 dinara, a dobila - KRŠ

Na fotografijama se jasno vide trulee i ispucale daske ispod dušeka

Izvor: K1info/telegraf.rs

22/09/2023 > 13:15

podeli vest:

Beograđanka OTKRILA kako je postala ŽRTVA INTERNET PREVARE: Poručila KREVET od 50.000 dinara, a dobila - KRŠ
Foto: Printscreen Facebook/Milica Stanojević/crna lista facebook prevaranata


Mnogo puta smo se uverili da je kupovina preko interneta skoro uvek rizična i često smo svedoci situacija u kojima osoba poruči jednu stvar, a dobije nešto sasvim drugo. Većina ljudi odluči da "oprosti" ovu online prevaru, kada je u pitanju malo novca koji su dali, ali kada je reč o 50.000 dinara, verujemo da bi im retko ko progledao kroz prste.

Takva situacija dogodila se jednoj Beograđanki, koja je poručila bračni krevet preko jednog Instagram profila koji prodaje nameštaj.

Prema njenim rečima, krevet je platila 50.000 dinara i posle osam meseci videla da je napunjen krpama i da su mu se daske koje drže dušek raspale.

-  Poručen krevet pre osam meseci, plaćen 50.000 dinara. Morali smo da skinemo štopovani deo da proverimo odakle dolazi ustajali miris i imali smo šta i da vidimo. Poručen preko Instagram profila - piše u njenoj objavi.

Ona je objavila i prepisku sa profilom koji preko Instagrama prodaje nameštaja gde ih je pitala za cenu, a oni su joj odgovorili:

- Poštovanje, francuski ležaj Luks u dimenziji dušeka 160x210=420 evra. Rok isporuke je četiri nedelje. Dostava i montaža se doplaćuju u zavisnosti odakle ste - odgovorio je prodavac, a Beograđanka je rekla da je sa Voždovca gde joj je rečeno da će u tom slučaju dostava i montaža koštati 6.000 dinara.

Na fotografijama se vide trile i ispucale daske ispod dušeka. Njenu objavu preplavili su komentari, a većina je savetovala da, ukoliko ima račun, traži svoj novac natrag.

Ostavite komentar