Priče > Društvo

Spremni za poletanje? AIR SERBIA traži KABINSKU POSADU, ostalo je još malo vremena

Do sada se prijavilo više stotina kandidata

Izvor: K1info/Tanjug

22/02/2023 > 11:43

podeli vest:

Spremni za poletanje? AIR SERBIA traži KABINSKU POSADU, ostalo je još malo vremena
Foto: Air Serbia/PROMO


Petak, 24. februar poslednji je dan za prijave za konkurs za zapošljavanje novih članova kabinske posade u kompaniji Air Sebia.

Do sada se prijavilo više stotina kandidata, a kako se navodi, radi se o najvećem konkursu za zapošljavanje novih članova kabinske posade u poslednjih pet godina. 

- Ekspanzijom naše mreže destinacija i proširenjem flote otvaraju se mogućnosti za prijem novih članova našeg tima. Poučeni ranijim iskustvima, najveći broj prijava na konkurs stiže upravo u poslednjih nekoliko dana, što se i ovog puta pokazalo kao tačno - izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Air Sebia.

Pravo na učešće u konkursu imaju svi punoletni državljani Srbije, koji imaju najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, kao i da se poznavanje drugih jezika smatra dodatnom prednošću. 

Potrebno je i da kandidat ima izražene komunikacione veštine, kao i sposobnost ga gradi i usavršava interpersonalne odnose, a kako se dodaje kandidati koji prođu prvi krug selekcije i uđu u uži izbor, biće pozvani na dalje testiranje.

 


 

 

Ostavite komentar