Priče > Društvo

Seljak ima TRI DUŠE... Tvrdnja jednog Zemunca DO KOSKE povredila sve POŠTENE SELJAKE

Neko je na pijaci u Zemunu navodno varao kupce prodajući im jaja koja nisu domaća, ali rekacija je izazvala haos na mrežama

Izvor: K1info

18/02/2023 > 10:04

podeli vest:

Seljak ima TRI DUŠE... Tvrdnja jednog Zemunca DO KOSKE povredila sve POŠTENE SELJAKE
Foto: Shutterstock


Sve češće se na društvenim mrežama pojavkljuju priče korisnika o malverzacijama koje se navodno ili zaista dešavaju i u našem okruženju i to svakodnevno. 

Varaju nas, ako je sudeći pričama ljudi, čak i pijačni prodavci.

Jedna takva tvrdnja širi se po društvenoj mreži Twitter. Naime, jedan čovek napisao je sledeće:

– Bio na Zemunskoj pijaci seljak iz okoline Beograda koji je prodavao "domaća" jaja. A onda su ga razotkrili. Kupovao jaja na kvantašu, brisao im onaj pečat i držao dan dva na otvorenom da ih golubovi za*eru. Seljak ima tri duše – jednu napaćenu i dve pokvarene.

 

 

Ljudi su u šoku kad ovo pročitaju, jer se upitaju šta kupuju i da li je ono što kupuju kao domaće zapravo – zaista domaće, prenose Zemunske vesti.

Komentari, naravno, nisu izostali:

– Obična jaja 20, domaća od 40 pa naviše. Zarada bolja nego drogu da prodaje.

– Pa kako ga nije mrzelo – pitaju se ljudi.

Ipak, najviše je bilo onih koji su stali u odbranu poštenik seljaka koji žive od toga što prodaju na velegradskim pijacama.

- U svakom žitu ima kukolja, ne sudite svima prema jednom slučaju - napisao je neko, a drugi korsnik je dodao: - Ovo sa "tri duše" je čist bezobrazlok, ima li makar jednu dušu onaj ko je to napisao?

 

 

 

Ostavite komentar