Priče > Društvo

Detalji o smrti dečaka iz Vladičinog Hana znaće se posle OBDUKCIJE

Policijska stanica u Vladičinom Hanu obavestila je Tužilaštvo da je detetu rođenom 2018. godine u ustanovi 'Pčelica' pozlilo

Izvor: K1info/Tanjug

28/12/2022 > 18:00

podeli vest:

Detalji o smrti dečaka iz Vladičinog Hana znaće se posle OBDUKCIJE
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Više detalja o smrti dečaka, koji je jutros u 3.40 preminulo u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu znaće se posle obdukcije koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, rekao je danas advokat Dragan Nikolić.

Nikolić je rekao da je Tužilaštvo u saradnji sa Policijskom stanicom u Vladičinom Hanu preduzelo utvrđivanje svih relevantnih činjenica u vezi sa ovim događajem, da je izvršen uviđaj i uzete su izjave od svih osoba koje su tom prilikom bile prisutne.

On je naveo da je policijska stanica u Vladičinom Hanu juče obavestila Tužilaštvo da je detetu rođenom 2018. godine u ustanovi 'Pčelica', odnosno 'Čarolija' pozlilo i da je došlo do gušenja.

Prema njegovim rečima posle toga obaveštena je Hitna pomić koja je dete prevezla u ZC u Surdulici, a zatim je dalje prebačeno u KC Niš gde mu je ukazana prva pomoć.

Nikolić je rekao da je posle prvih informacija prema kojima je dečak doveden u stabilnom stanju u toku noći oko 03.40 preminuo.

 

 

 

 

Ostavite komentar