Priče > Društvo

Kupio burad, pa se OTROVAO: Dušan UZALUD okreće telefone, niko NE DOLAZI po OPASNU plastiku

Dušan Lukić iz Železnika se otrovao kada je otvorio bure koje je kupio preko oglasa, tu mukama nije kraj

Izvor: K1info/N1

22/12/2022 > 12:14

podeli vest:

Kupio burad, pa se OTROVAO: Dušan UZALUD okreće telefone, niko NE DOLAZI po OPASNU plastiku
Foto: Pexels.com


Dušan Lukić iz Železnika pre više od mesec i po dana se otrovao kada je otvorio bure koje je kupio preko oglasa. Burad, ukupno pet koje je kupio, nadležni su pokrili kesama na koje su stavili cigle i obeležili policijskim trakama, ali se i dalje nalaze u dvorištu porodice Lukić u beogradskom naselju.

Lukić je 11. novembra preko „Halo oglasa“ kupio burad uz garanciju da su ispravna, navodi N1.

- Kupio sam preko Halo oglasa pet plastičnih buradi, a pošto su burad bila odozgo zalivena bilo je potrebno da se otvore i da napravim otvor, jer sam skladištio šljunak u dvorištu - kaže Lukić.

On ističe da je s prijateljem koji mu je pomogao prilikom otavaranja jednog bureta prvo osetio neprijatan jak miris, a potom i mučninu, imali su ukočen pogled i vrat…

- Odmah posle toga nam je bilo loše. Odlazim na Toksikologiju na VMA gde primam glukozu i neki lek za srce, a posle toga odlazim kući - navodi Lukić.

Prema njegovim rečima, policija i vatrogasci su došli pre nego što je otišao kod lekara.

- Vatrogasci su uzeli najlon kese crne i stavili preko te buradi, izlepili trakama…Pošto je bio vikend, odlazim u UKP, u Prvo odeljenje za privredni kriminal, gde kreću sa istragom - objašnjava Lukić.

Policija mu je, kako dodaje, rekla da su razgovarali sa čovekom koji prodaje burad, ali zbog istrage najverovatnije nisu hteli da pričaju o detaljima.

- Vatrogasci su, kada su odlazili rekli da budem uporan, da zovem njihov Kol centar da bi burad uklonili. To i radim posle izvesnog vremena. Kada sam pozvao, dobijam broj telefona od nekog inspektorata, a oni me upućuju na drugi broj i kažu mi da tu rade šefovi za protiv-požarnu zaštitu i oni mi kažu da je to moje privatno vlasništvo - objašnjava Lukić.

Poručuje da će burad držati do daljeg u dvorištu dok ne vidi kako će se rešiti problem u nadi da će ih nadležni ukloniti iz dvorišta.

 

Ostavite komentar