Priče > Biznis

Za sve koji vole SLATKO, a vole i PARE: Plaćaju ljudima da GLEDAJU emisiju o KUVANJU, spremaju i JEDU DESERTE

Da biste se prijavili za ovu poziciju, kompanija preporučuje ljudima da posete njen sajt i popune aplikaciju

Izvor: K1info/telegraf.rs

09/09/2023 > 13:54

podeli vest:

Za sve koji vole SLATKO, a vole i PARE: Plaćaju ljudima da GLEDAJU emisiju o KUVANJU, spremaju i JEDU DESERTE
Foto: Unsplash.com


Za sve ljubitelje dobre hrane, ovo je jedna lepa vest. Jedna britanska kompanija traži da unajmi nekoga da gleda najnoviju sezonu popularne emisije o pekarstvu kao i da spremi i pojede proizvode koji su prikazani u programu.

Big House Experience, kompanija za iznajmljivanje kuća sa sedištem u Velikoj Britaniji, nudi 600 dolara jednom srećnom fanu emisija o kuvanju.

Kompanija je najavila da će angažovati testera za emisiju "The Great British Bake Off" uoči nove sezone emisije. Glavni kandidat mora biti obožavatelj ove emisije i mora da voli slatko.

Sudeći po podacima na sajtu kompanije, odabrana osoba mora biti u stanju da prepozna odlična peciva. Srećni aplikant će morati da ima pristup za strimovanje nove sezone i mogućnost da u prodavnici pronađe sve neophodne sastojke. Pošto nabavi potrebne sastojke, moraće da napravi razne specijalitete koje će degustirati dok gleda emisiju.

Neki od specijaliteta su Viktorijin biskvit, pogačice, pecivo, lepljivi puding od karamele, čelsi lepinju, rolnice sa kobasicom, sve one koji se smatraju izvorno britanskim jelima.

Posle pečenja i degustacije, moraće da dođe u kompaniju i da objasni da li je ukus peciva sličan onome što je rečeno u popularnoj hit emisiji.

Direktor i osnivač ove kompanije Garet Alen rekao je u izjavi za medije da je kompanija uzbuđena što slavi britansku kulturu.

- Tako je sjajno videti kako ova emisija dovodi fanove širom sveta u interakciju na društvenim mrežama gde raspravljaju o tome ko je trebalo da bude najbolji pekar i šta je po njihovom mišljenju trebalo da bude pobedničko jelo - rekao je on.

Emisija, koja je počela da se emituje 2010. godine, biće premijerno prikazana u Velikoj Britaniji 12. septembra. Dvanaest takmičara će se boriti da dobiju odobrenje sudija Pola Holivuda i Pru Lejt. U različitim epizodama, pekari će dobiti zadatke da kreiraju određena jela.

Da bi se prijavili za poziciju testera, kompanija preporučuje ljudima da posete njen sajt i popune aplikaciju. U aplikaciji se traži od kandidata da objasne zašto ih treba izabrati, šta najviše vole u ​​emisiji i šta smatraju svojom omiljenom pečenom poslasticom.

Kandidati moraju da imaju najmanje 18 godina i moraju biti na lokaciji na kojoj je emisija dostupna za strimovanje. Prijava se zatvara 25. septembra.

Ostavite komentar