Lifestyle > Zdravlje

LEK ZA SVE po recepturi sa GLINENIH PLOČICA starog TIBETANSKOG manastira

Čudotvorni lek ima samo dva sastojka koja su nam svima dobro poznata i uglavnom ih imamo u kući

Autor: K1 info/ zenasamja.me

17/09/2023 > 15:38

podeli vest:

LEK ZA SVE po recepturi sa GLINENIH PLOČICA starog TIBETANSKOG manastira
Foto: Freepik.com

Pretpostavlja se da je recept za ovaj lek zapisan na glinenim pločicama pre više od 2000 godina. Koristi se protiv triglicerida, holesterola, začeplenja i naslaga na krvnim sudovima, kao i za dugovečnost.

Pored toga što uspešno čisti krvne sudove, poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje, a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris, nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Sastojci: : 300 grama belog luka i kilogram limuna sa korom

Priprema: Beli luk i limun sa korom, sitno samleti. Posle toga staviti da proključa 1,5 l vode, a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun, pa poklopiti sud. 

Isključivo na laganoj vatri ovu smesu kuvati 14-15 minuta (nikako duže od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Ovo je gotov tibetanski lek koji treba da sipate i čuvate u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Lek uzimati na prazan stomak svakoga jutra i to 0,5 dl, tokom 25 dana. Posle toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana, a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Posle toga prestati sa upotrebom leka.

Ostavite komentar