Slobodno vreme > Putovanja & Hedonizam

Crnogorci rešili da MASNO NAPLATE SUNČANI SEPTEMBAR, ovo su aktuelne cene LEŽALJKI I SMEŠTAJA

Pozitivno je i to što su smanjene saobraćajne gužve od Podgorice ka Budvi, Kotoru i Ulcinju

Izvor: K1info/telegraf.rs

09/09/2023 > 09:28

podeli vest:

Crnogorci rešili da MASNO NAPLATE SUNČANI SEPTEMBAR, ovo su aktuelne cene LEŽALJKI I SMEŠTAJA
Foto: Unsplash.com


Turistička sezona u susednoj Crnoj Gori nije propala, kako su mnogi prognozirali, a primorje je puno čak i u septembru.

Turisti iz Srbije iskoristili su lepe sunčane dane, ali i za nijansu niže temperature od onih avgustvskih da se odmore na moru.

Cene variraju od mesta do mesta, ali prema rečima onih koji se trenutno baškare na plaži, ponuda je velika.

- Sa devojkom sam otišao na more i rešili smo da obiđemo nekoliko mesta. Prvo smo bili u Tivtu gde se smeštaj ne može naći ispod 30 evra, dok ležaljke koštaju kao da je jek sezone - 20 evra. Zatim smo otišli ka Baru i smeštaj pronašli u Sutomoru za 15 evra, a ležaljke za 10 evra. Takođe, cene hrane i pića poprilično variraju. Ono što je poenta, jeste da se za svačiji džep može pronaći aranžman u ličnoj režiji - rekao je Jovan Nikolić iz Čačka.

Foto: Pixabay.com

 

On dodaje da su plaže pune ljudi, ali da je od Tivta za nijansu punije Sutomore, koje važi za jedno od omiljenih srpskih kupališta.

- Kao da je jul mesec, baš je svuda puno. Ono što smo primetili jeste da se ljudi manje kupaju zbog vetra, a i voda je malo hladnija. Nadamo se da će se prema prognozama od sutra i to promeniti - dodaje Jovan.

Ono što je za sve vozače dobra vest jeste da uprkos gužvama na plaži, sada su samanjene saobraćajne gužve od Podgorice ka Budvi, Kotoru, i prema Ulcinju.

Na prolaz kroz tunel Sozinu umesto nekoliko sati, što je bio slučaj pre samo dvadesetak dana, sada se čeka samo desetak minuta.

 

 

 

 

Ostavite komentar