Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

Postanite FANTOM IZ OPERE, makar na jednu noć - provedite je u ČUVENOJ LOŽI Palate Garnije

Airbnb omogućava ljubiteljima poznate brodvejske predstave da prenoće u čuvenoj pariskoj palati

Izvor: K1info/biznis.rs

28/03/2023 > 11:51

podeli vest:

Postanite FANTOM IZ OPERE, makar na jednu noć - provedite je u ČUVENOJ LOŽI Palate Garnije
Foto: Pixabay.com


Airbnb će, u čast "Fantoma iz opere“, brodvejske predstave sa najdužim stažom, omogućiti da dve osobe provedu noć u istorijskoj pariskoj Palati Garnije – Pariskoj operi, koja je i inspirisala popularni roman i mjuzikl, objavio je N1 pozivajući se na CNN.

Airbnb sarađuje sa Pariskom nacionalnom operom kako bi pretvorio jednu od najekskluzivnijih prostorija u pariskoj operskoj kući Palata Garnije – "Ložu časti“ – u spavaću sobu. Dve osobe moći će da prespavaju u tom zdanju 16. jula po ceni od 37 evra, što je u isto vreme i broj prestižne lože.

Prestižna loža, nekada rezervisana za velikaše, biće ukrašena crvenom i zlatnom, sa dizajnerskim motivima inspirisanim mjuziklom. Gosti će iz spavaće sobe imati pogled iz ptičje perspektive na gledalište i pozornicu.

- Gosti će moći da krenu stopama originalnog Fantoma i rezervišu prenoćište u mitskom podzemnom svetu gde je sve i počelo – u istorijskoj operskoj kući Palata Garnije u Parizu - naveo je Airbnb u saopštenju.

Foto: Pixabay.com

 

Roman "Fanrom iz Opere“ inspirisan je događajima koji su se desili u tom zdanju u 19. i početkom 20. veka, i prvobitno je objavljivan u nastavcima u dnevnim novinama početkom 1900-ih. 

Na kraju je taj roman inspirisao i Endrjua Lojda Vebera za istoimeni mjuzikl.

 

Ostavite komentar