Lifestyle > Mozaik

POZNATI na otvaranju butika: Dozvoljene reči UNIKAT i NEOBIČNO

Beograd dobio prvi seasonal boutique

Izvor: K1info

08/12/2022 > 13:18

podeli vest:

POZNATI na otvaranju butika: Dozvoljene reči UNIKAT i NEOBIČNO
Foto: Ivana Todorović/DeaOrh


Beograd je prestonica hedonizma i mode na Balkanu, te nije čudno što je naš grad dobio neobično mesto za okupljanje modnih znalaca i trendesetera.

U Ulici kralja Petra, otvoren je prvi seasonal boutique DeaOrh: oaza upečatljivih komada visoke mode, parfema, odvažne, ekstravagantne i otkačene obuće najprestižnijih svetskih brendova, porcelana, kristala i tkanina koji su se nekada mogli pronaći samo na dvorovima evropskih careva, prinčeva i kraljeva.

Među poznatim gostima našli su se ljubitelji mode koji su pašljivo razgledali i isprobavali modne komade i luksuzne mirise.

Među njima bile su pevačica Ilda Šaulić sa majkom Gordanom i ćerkom Emom, novinarka i voditeljka Maja Nikolić, direktorka i suvlasnica Minacord Media i Tačno d.o.o. Manja Grčić, kao i voditelji Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović...

Pored njih, primećene su i dizajnerka Marija Tarlać, Valentina Stojković, modna kreatorka i glavna urednica „Bazara“ Suzana Perić, novinarka Duška Jovanić, Nataša Vulin, Ivana Bodiroga, Bojana Bašanović, voditeljke Ksenija Bujišić i Maša Đorđević, dr Ivona Jovanović... 

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo nakon seasonal boutique-a u Pragu i Rovinju otvorili jedan i u Beogradu, najvećem gradu u regionu i centru visoke mode Zapadnog Balkana - rekla je vlasnica Orhideja Vojnović-Škrbić, uz napomenu da na jednom mestu mogu da se pronađu autentična i ekstravagantna garderoba, obuća, mirisi, aksesoari i predmeti za dom.

A kad se završi kupovina i razgledanje, šopingholičari mogu da predahnu u prizemlju u lounge baru Mio ristorante...

 

Ostavite komentar