Lifestyle > Mozaik

Čestitke za Novu godinu – poruke i slike sa novogodišnjim čestitkama (100+ čestitki)

Pred vama je 100 ideja za novogodišnje čestitke, koje možete samo kopirati i poslati u vidu poruke, prepisati na čestitku i poslati...

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

30/12/2023 > 22:14

podeli vest:

Čestitke za Novu godinu – poruke i slike sa novogodišnjim čestitkama (100+ čestitki)
Foto: Shutterstock


Novogodišnje čestitke mogu da budu svečane i duhovite ili pak prožete dubokim emocijama. Vesele srca onih koji dobiju, ali ako se potrudite i ispišete ih rukom.

Pa hajde da zajedno uđemo u čarobni svet novogodišnjih želja!

Pred vama je 100 ideja za novogodišnje čestitke, koje po potrebi možete samo kopirati i poslati u vidu poruke, prepisati na dobru, staru kartonsku čestitku, ili pak iskoristiti kao inspiraciju, pa prilagoditi.

Od novogodišnje čestitke za supruga, za suprugu, roditelje, pa do onih za poslovne partnere – ovde ćete pronaći čestitke koje će obradovati sve vama drage ljude.

Ideje za čestitke za Novu godinu za dečka ili muža

Romantične i pune ljubavi – takve su najlepše novogodišnje čestitke namenjene dečku ili mužu. Evo i 11 ideja za čestitke za Novu godinu sa kojima nećete pogrešiti!

1. Dragi [ime dečka ili muža],

Srećna Nova godina! Neka ti 2024. godina donese još više ljubavi, smeha i naših srećnih, zajedničkih trenutaka. Hvala ti što si moj najlepši dar.

Tvoja [vaše ime]

2. Hej ljubavi,

Neka novogodišnje zvezde na nebu svedoče o našoj ljubavi. Hajde da nova godina bude samo još jedna stranica knjige naše ljubavi. Srećna ti Nova godina!

Tvoja [nadimak]

3. Dragi [ime],

Kao što vatromet osvetljava nebo u novogodišnjoj noći, tako i ti osvetljavaš moj svet, svakog dana i večeri!

Tvoja [nadimak]

4. Ljubavi, svaki trenutak je poseban, ali u novoj godini želim da ti donese još više nezaboravnih trenutaka i radosti. Srećna Nova godina!

5. Neka ti nova godina donese radost poput dečjeg smeha, ljubav jaču od najlepših bajki i sreću koja ne poznaje granice. Volim te!

6. Dragi [ime dečka],

Neka 2024. godina bude ispunjena ljubavlju, smehom i ostvarenim snovima. S tobom je sve moguće, i jedva čekam da delimo još mnogo godina zajedno.

Tvoja [vaše ime ili nadimak]

7. Ljubavi,

Neka nova godina bude poput tvojih zagrljaja – topla, snažna i ispunjena ljubavlju. Srećna Nova godina, ljubavi!

Zauvek tvoja [vaše ime ili nadimak]

8. Uđimo zajedno u novu godinu s ljubavlju, razumevanjem i podrškom jedno za drugo. Hvala ti što si u mom životu. Srećna ti Nova godina!

Tvoja [vaše ime ili nadimak]

9. Dragi [ime],

Neka nova godina donese još više smeha, avantura i ljubavi. S tobom je svaki dan svake godine poseban. Radujem se što ćemo zajedno graditi nove uspomene!

Voli te,

[vaše ime ili nadimak]

10. U novoj godini, neka svaki korak bude ispunjen snagom, svaka odluka mudrošću, a svaki trenutak našeg zajedništva neka bude ispunjen ljubavlju. Srećna Nova godina mom najvećem osloncu i inspiraciji!

11. Srećna Nova godina! Neka naša ljubav bude poput vina – što više godina, to bolja. Radujem se svim divnim trenucima koji nas čekaju. Volim te.

12. Neka svaki naš dodir, svaki osmeh i svaki trenutak proveden zajedno u novoj godini bude obojen nežnošću i ljubavlju. Srećna Nova godina, ljubavi moja.

13. U novoj godini, neka tvoja hrabrost bude jača od svih izazova, a tvoja vera neumoljiva. Spremna sam da zajedno kročimo u sve što nam dolazi. Srećna Nova godina, moj heroju!

Novogodišnje čestitke za suprugu ili devojku 

Kada muškarac upućuje novogodišnju čestitku ženi ili devojci – to je uglavnom manje poetično, ali uvek zabavno i naravno – romantično. U nastavku vas čekaju ideje za novogodišnje čestitke za vašu drugu polovinu.

1. Srećna Nova godina mojoj ljubavi! Neka naša veza bude jača, sreća veća, a ljubav neizmerna u ovoj godini. Volim te više nego ikad.

2. Pazi se vatrometa jer si večeras ti ta koja sija najsjajnije! Srećna Nova godina, moja zvezdo!

3. Neka nova godina donese nove snove, nove ideje i puno radosti. Nastavljamo putovanje zajedno, korak po korak.

4. Na krilima vremena, Nova godina stiže, a naša ljubav cveta poput nežnog cveta u proleće. Neka nam godina bude puna ljubavi i harmonije.

5. Srećna Nova godina! Nadam se da će ova godina biti poput tebe – puna smeha, ljubavi i slatkih nestašluka!

6. Neka nova 2024. godina bude prilika za rast, sazrevanje i još dublje povezivanje. Radujem se što ćemo zajedno graditi budućnost.

7. Neka nova godina donese hrabrost za nove početke i snagu da prevaziđemo sve prepreke. Uvek sam tu uz tebe.

8. Srećna Nova godina! Ne mogu da dočekam da stvorimo još uspomena zajedno. Hvala ti što si moj oslonac.

9. Neka nova godina bude ispunjena avanturama, smehom i neverovatnim trenucima. Srećna Nova godina, moja omiljena avanturo!

10. Hvala ti što si bila uz mene tokom cele godine. Neka nova godina donese još ljubavi, sreće i nezaboravnih trenutaka.

11. Srećna Nova godina! Neka nam buduće planove obeleži uspeh, zdravlje i puno sreće. Radujem se svim poduhvatima koji nas čekaju!

12. U zagrljaju Nove godine, želim ti mnogo topline, ljubavi i bliskosti. Neka naša veza cveta još više u ovoj godini.

13. Neka nova godina bude puna novih prilika i mudrosti. Radujem se što ćemo zajedno rasti i učiti.

14. Srećna Nova godina! Hvala ti što si deo mog života. Neka ova godina bude posebna koliko i ti.

Čestitke za Novu godinu za roditelje

Čestitke za Novu godinu roditeljima u čak 15 različitih stilova! Uživajte u odabiru.

* Svaku od čestitki možete da prilagodite i uputite je samo mami, ili samo ocu.

1. Iskažite zahvalnost

Dragi mama i tata, hvala vam na svemu što ste učinili za nas. Neka Nova godina donese samo najbolje, kao što ste i vi meni uvek donosili.

2. Ohrabrite roditelje

Srećna nova 2024. godina! Neka vas prate sreća, zdravlje i radost. Hrabrost i ljubav kojima ste me naučili su moja večna inspiracija.

3. Duboko emotivna

Mama i tata, vaša ljubav me je oblikovala. U ovoj godini, želim vam istu meru ljubavi i sreće koju ste vi meni pružili.

4. Sentimentalna

U svakom trenutku prošle godine, osetili smo vašu neizmernu ljubav. Neka nova godina donese više prilika za zajedničke trenutke.

5. Inspirativna

Hvala vam što ste nam uvek bili vetar u leđa. Neka nova godina bude ispunjena uspesima i srećom za vas, kao i za nas.

6. Zabavna

Srećna Nova godina! Neka vam nova godina bude puna smeha, iznenađenja i svih stvari koje vas čine srećnim – uključujući i zajednički smeh!

7. Optimistična

Nova godina, novi početak! Neka vam svaki dan bude prilika za nove avanture i neprocenjive trenutke sreće.

8. Praktična

Neka nova 2024. godina bude ispunjena zdravljem, srećom i mirom. Ne zaboravite da brinete o sebi, kao što ste uvek brinuli o meni.

Foto: Aleksandra Ignjatović

 

9. Poetična

Poput zvezda koje osvetljavaju novogodišnje nebo, vaša ljubav osvetljava naše živote. Neka nova godina bude puna blistavih trenutaka za vas.

10. Topla i osnažujuća

Svake godine, vaša snaga i podrška nas motivišu. Neka nova godina bude vreme u kojem ćete se osećati voljeno i podržano!

11. Poučna

Hvala vam na svim lekcijama i savetima kojima ste oplemenili moj život u svim prošlim godinama koje pamtim. Neka nova godina bude prilika za nova učenja i rast, kako za vas tako i za mene.

12. Zahvalnost za primer

Vaša ljubav i odanost su primer za mene. Srećna Nova godina vama, našim divnim roditeljima, uz nadu da i ja jednog dana budem takav roditelj.

13. Ljubav i podrška

Srećna Nova godina! Neka svi vaši snovi postanu stvarnost. Zajedno smo jači, i radujemo se novim zajedničkim iskustvima.

14. Jednostavna

Mama i tata, srećna Nova godina! Hvala vam za sve. Volimo vas!

15. Zajedništvo

Srećna Nova godina! Jedva čekamo da zajedno gradimo nove uspomene. Hvala vam za sve, a najviše za ljubav koju nam pružate.

[Vatromet i ispisano 2024.]

Novogodišnje čestitke za prijatelje

Novogodišnja poruka za prijatelja ili prijateljicu je lep mali znak pažnje, a ujedno i sjajan način da pokažete svoju podršku, zahvalnost i radost zbog prijateljstva koje delite sa tom posebnom osobom.

Svaku od čestitki iz nastavka možete da personalizujete! 

1. Zabavna

Prijatelju, neka nova godina bude puna smeha, iznenađenja i avantura – baš kao naši najbolji provodi! Srećna ti Nova 2024. godina!

2. Inspirativna

Neka nova godina bude poput tebe – hrabra, ispunjena smehom i puna sjajnih ideja. Radujem se našim budućim avanturama!

3. Optimistična

Srećna ti Nova godina! Da ti svaki dan bude poput otvaranja omiljenog poklona – pun iznenađenja, radosti i nezaboravnih trenutaka.

4. Zahvalnost za prijateljstvo

Na prelasku u novu godinu, želim da ti se zahvalim za divno prijateljstvo. Neka nova godina donese još više nezaboravnih zajedničkih trenutaka.

5. Kreativna i šaljiva

Srećna Nova godina! Neka tvoja kreativnost i duh ostanu neukrotivi kao i do sada. Jedva čekam još urnebesnih trenutaka s tobom!

6. Duboka i promišljena

U ovoj novoj godini, želim ti mirne trenutke, lepe misli i puno inspiracije. Hvala što si deo mog života.

7. Poučna

Srećna Nova godina! Neka ti svaki dan bude prilika za rast, smeh i nove avanture. Ne zaboravi, uvek možeš da računaš na mene!

8. Ljubazna i iskrena

Srećna Nova godina! Hvala što si uvek bio tu za mene. Neka ti nova godina donese istu meru ljubavi i podrške koju pružaš.

Foto: Aleksandra Ignjatović

 

9. Humoristična

Srećna Nova godina! Neka ti nova godina bude smešna i sjajna koliko i tvoji najbolji vicevi. Hvala što si uvek spreman/na da nas nasmeješ!

10. Vickasta

Neka nova godina bude kao tvoj omiljeni začin – puna ukusa, malo pikantna, ali uvek puna sjajnih iznenađenja!

11. Jednostavna

Dragi prijatelju, srećna Nova godina! Hvala što si u mom životu. Neka nova godina bude ispunjena smehom i srećom.

12. Iskrena podrška

Srećna Nova godina! Neka ti ova godina donese snagu da ostvariš svoje snove. Znam da ćeš uspeti!

13. Sumiranje prošlosti i radovanje budućnosti

Srećna Nova godina! Hvala za sve što smo prošli zajedno. Radujem se svemu što nas čeka. Neka nastupajuća godina bude puna smeha i sreće!

14. Budućnost i zahvalnost

Srećna Nova godina! Hvala ti za sve trenutke smejanja i podrške. Jedva čekam da gradimo još uspomena zajedno. Neka ti godina bude kao ti – neverovatna!

Poželite srećnu Novu godinu kolegama i poslovnim saradnicima

Ove novogodišnje čestitke su prilagođene poslovnom bontonu i odražavaju zahvalnost, optimizam i nadu za buduće uspehe u saradnji.

1. Profesionalna zahvalnost

Poštovani saradnici, želimo vam srećnu i uspešnu Novu 2024. godinu. Hvala vam na plodnoj saradnji tokom cele prošle godine. Radujemo se budućim projektima i zajedničkim uspesima.

2. Ciljevi i optimizam

“S poštovanjem, želimo Vam srećnu Novu godinu! Neka Vam godina bude ispunjena novim prilikama, postignućima i poslovnim uspesima. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje.”

3. Razvoj i rast:

Poštovani partneri/kolege/saradnici, srećna Nova godina! Neka vam godina bude vodič ka novim poslovnim horizontima i razvoju. Radujemo se zajedničkom napretku i rastu.

4. Budućnost i perspektiva

Želimo Vam sve najbolje u Novoj godini! Neka Vam godina donese nove prilike, inspiraciju i uspehe. Radujemo se što ćemo zajedno graditi uspešnu budućnost.

5. Zahvalnost

Želimo Vam srećnu Novu godinu! Hvala Vam na dosadašnjoj podršci i uspešnoj saradnji. Radujemo se daljim zajedničkim uspesima i ostvarenju novih poslovnih ciljeva.

Ideje za šaljive čestitke za Novu godinu

Čestitika za Novu godinu može da bude i vikckasta! Pred vama su kreativne ideje za kratke, šaljive novogodišnje čestitke.

1. Neka Nova godina bude kao društvene mreže: puna lajkova, sa mnogo deljenja sreće i bez ‘unfollow-a’!

2. Srećna Nova godina! Ako se novogodišnje odluke pretvore u recept za uspeh, onda je moj recept za 2024. pun čokolade.

3. Želim ti da nova godina bude kao kablovska serija – napeta, sa srećnim završetkom i bez nepotrebnih repriza!

4. Srećna Nova godina! Neka ti nova godina bude poput dobrog Wi-Fi signala – snažna, stabilna i bez iznenadnih prekida veze.

5. U novoj godini, obećavam da ću početi da jedem zdravije… Da ću posle svakog stresa da pojedem samo jedan čokoladni kolač više!

6. Srećna Nova godina! Neka tvoje finansije budu sve vreme u plusu!

8. Nova godina, nova prilika da budemo bolje verzije sebe… ili bar da naučimo kako skuvati više od tri jela!

9. Srećna Nova godina! Neka ti godina bude kao omiljeni meme – puna smeha i neprestano deljiva!

10. Neka nova godina bude kao stara navigacija – ponekad te zbuni, ali te ipak dovede tamo gde treba da budeš!

11. Srećna Nova godina! Ovo je godina u kojoj ćemo naučiti da razlikujemo ‘reply’ od ‘reply all’!

12. Neka Nova godina bude kao ‘shuffle’ na plej-listi – puna iznenađenja, ali samo sa hitovima!

13. Srećna Nova godina! Neka tvoji planovi budu kao Instagram post – dobro osmišljeni, perfektno izvedeni i puni lajkova!

14. Nova godina je kao film… Nadam se da će tvoja biti blokbaster, a ne art-house drama!

15. Srećna Nova godina! Neka ti život bude kao puno rupa u švajcarskom siru – ukusan, sa svakom rupom punom iznenađenja!

Kad novogodišnja čestitka postane pesmica

Simpatične, kratke novogodišnje pesmice možete osmisliti sami ako želite da se vaša čestitka izdvaja i da se naročito potrudite, a pred vama su i ideje koje možete da kopirate ili prilagodite.

1. Nova godina neka donese smeh,

Sreća i ljubav nek budu tvoj uspeh.

Neka ti stvarnost bude oličenje najlepšeg sna,

I neka ti svako jutro obasja sreća sva.

2. U ponoć kad zvezde blistaju jasno,

Neka ti lice prekrije smeh strasno.

Nova godina, nek ti bude sjaj,

I neka ti sreća bude večni raj.

3. U ponoć kad zvezde sjaje najlepše,

Neka ti sreća bude trajna kao pesme nebeske.

Nova godina nek ti donese samo blago,

I neka ti svako jutro bude lepo i drago.

Kreativne novogodišnje čestitke koje će ostaviti snažan utisak

Naročito poetične i sasvim originalne, kratke i ubedljive novogodišnje čestitke prožete kreativnošću, sigurno će ostaviti snažan utisak! Evo nekoliko baš takvih ideja!

1. Stvaraoče sopstvene sudbine, neka planovi tvojih ambicija dobiju veličanstven oblik stvarnosti. Želim ti revolucionarnu Novu godinu!

Foto: Tanjug/AP

 

2. Neka ritam nove godine odzvanja tvojim ambicijama, stvarajući melodiju uspeha. Neka 2024. bude godina kojom diriguje tvoja strast!

3. Poput umetnika s praznim platnom, neka nova godina otkrije remek-delo oslikano radošću, uspehom i beskrajnim mogućnostima. Srećna Nova godina, stvaraocu sopstvene sudbine!

4. Neka stranice knjige ove godine budu ispisane mastilom odlučnosti, a poglavlja ispričaju priču tvoje pobede. Srećna Nova godina inspirativnoj priči!

5. Ovo je nova godina ispunjena avanturom, sa tvojim kompasom vođenim mudrošću, srcem i hrabrošću. Srećna Nova godina, neustrašivi istraživaču!

6. Kao što najsjajnija zvezda, Sunce, osvetljava Zemlju, tako neka tvoj put bude osvetljen sjajem tvojih želja i nada. Želim ti zvezdanu Novu godinu!

7. U novogodišnjem karnevalu prilika, budi predvodnik svoje sudbine. Želim ti godinu ispunjenu sjajnim nastupima i ovacijama!

8. Dok otkucava ponoć, neka tvoji snovi blistaju jače od vatrometa. Srećna Nova godina, spremi se da osvojiš galaksije!

9. Alhemičaru snova, neka nastupajuća godina bude laboratorija beskrajnih mogućnosti, alhemija koja pretvara težnje u zlato uspeha. Srećna Nova godina, čarobnjaku svoje sudbine!

10. Dragi/a moj/a,

Kao što se godina prelama u ponoćnom sjaju, tako i naši trenuci u prošlosti svetlucaju poput zvezda. Gledam unazad s toplinom, smehom i srećom, zahvalan/na za svaki trenutak koji smo podelili. Ali, dok se okrećemo prema novoj avanturi koja je spremna da nas obgrli, ne mogu a da se ne nasmejem na sve ludorije koje smo zajedno prošli.

Zamisli, nova godina je kao nova knjiga koja tek treba da se otvori, i mislim da imamo priliku da napišemo najzabavniju, najzanimljiviju i najuzbudljiviju priču svih vremena! Biće tu stranica posutih smehom, poglavlja ispunjenih avanturom, i deonica koje blistaju toplinom naših zajedničkih trenutaka.

Neka nova godina bude poput najboljeg filma – sa smehom u glavnim ulogama, avanturom kao režiserom i ljubavlju koja osvaja sve nagrade. Jer, u toj filmskoj projekciji, ti si moja/moj glavni junak/junakinja, srce svake scene i osoba koja čini ovaj film životom vrednim življenja.

Hvala ti što si deo mog filma, moje priče, moje stvarnosti. Radujem se svakom poglavlju ove nove godine koju ćemo zajedno napisati. Neka bude ispunjena srećom, ljubavlju i svim sjajem ovog univerzuma.

Srećna Nova godina, dragi/a (Ime)! Neka bude naš najbolji film ikada snimljen!

S ljubavlju,

(Vaše ime)

Nadamo se da će ove čestitke doneti osmehe i toplinu vašim najmilijima. Uparite čestitku sa lepim poklonom za Novu godinu i nikoga nećete ostaviti ravnodušnim!

 

Ostavite komentar