Lifestyle > Mozaik

Nemate KLIMU? Nikakav problem! NAPRAVITE je sami kod KUĆE uz MALO ulaganja

Nisi svi u prilici da pobegnu na more i spasu se velikih vrućina, ali ovaj snimak pokazaće vam kako da se rashladite sami

Autor: espreso.co.rs

18/07/2023 > 07:07

podeli vest:

Nemate KLIMU? Nikakav problem! NAPRAVITE je sami kod KUĆE uz MALO ulaganja
Foto: Unsplash.com


Srbiju je pogodio još jedan vreli talas, za koji kažu da je samo jedan u nizu. Prema progozi u centralnom delu zemlje temperature će dostizati i 40 stepeni. Jako je vruće, nije prijatno ni u hladu, a o asvaltu i da ne govorimo.

Svi oni koji nisu u prilici da pobegnu na more, reku, jezero ili bazen, kako bi lakše podneli vrućinu, moraju da se snalaze kod kuće. I čini se da je daljinski od klime ono za čim se najviše poseže ovih dana. Čak i ventilator slabo pomaže.

Međutim, šta da rade oni koji kod kuće nemaju klimu? Kako oni da se spasu visokih temperatura koje su njavljene u narednim danima?

Postoji jedan način, ali potrebno vam je nekoliko stavki i da zavrnete rukave. U slučaju da nemate klimu ili niste u mogućnosti da je kupite, možete je napraviti i kod kuće.

Naime, u video klipu objašnjen je postupak kako napraviti klimu za vrlo malo novaca. Sve što vam treba je mali termo sanduk (može i običan plastični, ali će se led brže topiti), mali ventilator i jedna cev.

Postupak je jednostavan, a sigurno će pomoći svima koji nemaju mogućnost da ugrade pravu klimu u svoj dom.

 

Ostavite komentar