Lifestyle > Mozaik

Napustila fakultet da bi PRODAVALA PLJUVAČKU online: Sada ZARAĐUJE više od 5.000 DOLARA nedeljno

Iako zvuči bizarno, ova 22-godišnjakinja sada živi raskošnim životom

Autor: K1info.rs/zanimljivostidana.com

01/06/2023 > 16:44

podeli vest:

Napustila fakultet da bi PRODAVALA PLJUVAČKU online: Sada ZARAĐUJE više od 5.000 DOLARA nedeljno
Foto: Pixabay.com


Studentkinja medicine iz Mančestera, Latieša Džons, radila je honorarno u supermarketu Tesco. Iako je sanjala da će jednog dana postati doktorka, napustila je i posao i fakultet.

Njen život se promenio kada je upala u nevolje sa novcem. Naime, imala je 11.000 funti, što je 13.585 dolara duga za otplatu. I tada je smislila jedan zaista bizaran posao.

Počela je da prodaje izlučevine iz svog tela ljudima na internetu. Smatrala je da je to mnogo lakše nego se skinuti na OnlyFans stranicama.

- Sve je počelo slučajno, a sada to radim već četiri godine. Počela sam da radim OnlyFans i dobijala sam čudne zahteve za prodajom vode kojom se tuširam - rekla je 22-godišnjakinja.

Kada je dobila prvu porudžbinu za teglicu sopstvene pljuvačke, shvatila je da "u igri" prodaje telesnih tečnoti ima više sadržaja nego što se to na prvi pogled čini.

- U početku sam mislila da je to šala. Pristala sam i tražila 567 dolara za teglicu. Nisam mogla da verujem koliko je to lako. Mnogo je lakše od OnlyFans i snimanja golišavih fotografija - rekla je Leteiša i dodala:

- Ljudi traže svašta, posteljinu u kojoj sam spavala nedelju dana, odeću za teretanu koja je zaista znojava, vodu za kupanje, četkice i pastu za zube.

Takođe je bila iznenađena ljudima koji su tražili njenu pljuvačku.

Foto: Pixabay.com

 

- Pljuvačka je popularna i prodajem je nekoliko puta nedeljno. Ne prodajem je za 308 dolara, nego procenjujem prema svakom kupcu. Ako znam da će platiti mnogo, naplatiću više - rekla je ona.

Da bi dobila što više novca spremna je i za pregovore.

- Ponekad pregovaram, ali ne prodajem ništa za manje od 230 evra. Najviše što sam zaradila od pljuvačke je 1.500 funti, što je oko 1.728 evra. Znala sam da tip ima novca i rado je platio - rekla je ona.

Lateiša je napustila posao u supermarketu i univerzitet. Otplatila je dugove svoje majke, svoje. Čak je kupila novog konja za sestru. Živi raskošan život zahvaljujući tegli pljuvačke.

- Nikada nisam mislila da će ovo biti moja karijera, ali sam srećna što jeste. Volim to. Sloboda koju ti daje novac je velika stvar za mene, jer ja nikada nisam odrasla uz novac. Nikad nisam znala kakav je osećaj izaći i kupiti šta god želim - rekla je ona.

Prodajom pljuvačke, ova 22-godišnjakinja, sada zarađuje do 5.000 funti što je oko 5.761 evra nedeljno. Međutim, bilo joj je neugodno da kaže majci kojim se poslom bavi.

- Svi oko mene me zaista podržavaju. Jedina osoba sa kojom sada ne razgovaram zbog posla je moja mama. Ionako nikad nisam imala dobar odnos sa njom - rekla je ona.

 

Ostavite komentar