Lifestyle > Mozaik

Bruka EPSKIH RAZMERA: Mladoženja skovao PAKLENI PLAN kako bi se OSVETIO i to POSLE CEREMONIJE VENČANJA

I dok većina, kada sazna da ih ljubav njihovog života vara, odmah prekida veridbu, ima i onih koji su spremni da idu do kraja

Izvor: K1info/mondo.rs

25/05/2023 > 13:41

podeli vest:

Bruka EPSKIH RAZMERA: Mladoženja skovao PAKLENI PLAN kako bi se OSVETIO i to POSLE CEREMONIJE VENČANJA
Foto: Pexels.com

Dešava se da čujemo da su ili mlada ili mladoženja napustili venčanje, tik pre nego što će izgovoriti sudbonosno "da".

Prema nekim iskustvima, mlade obično odlaze, jer su još uvek zaljubljene u bivšeg ili ne mogu da naprave kompromis i udaju se za nekog ko im se ne sviđa, a najčešći razlog zbog kojeg mladoženje teatralno napuštaju venčanje jeste preljuba.

I dok većina, kada sazna da ih ljubav njihovog života vara, odmah prekida veridbu, ima i onih koji su spremni da idu do kraja.

Dozvole da se venčanje organizuje, pozovu gosti, doteraju se, pojave pred oltarom i... Onda saspu svima istinu u lice - da njihova izabranica ima ljubavnika.

Nekada se dešava i da je ta osoba prisutna na venčanju, nekada je to madoženjih blizak prijatelj, kum, pa čak i brat... A upravo to se desilo na jednoj svadbi u Velikoj Britaniji.

Organizaorke venčanja Džordžina i Bet koje u podkastu "Unfiltered Bride" na Instagramu često otkrivaju detalje iz svoje bogate prakse, ispričale su i jednu nemilu situaciju za koju su čule od kolega.

Foto: Unsplash.com

 

Reč je o skandalu epskih proporcija, kako su najavile.

- Dakle, moram ovo da ispričam. Oženili se njih dvoje, ceremonija je bila preslatka, pa je usledilo piće dobrodošlice, a zatim i svadbeni doručak - ispričale su organizatorke. 

Prema njihovim rečima pošto su gosti jeli, krenuli su govori, a među prvima je pričao mladin otac. Zatim je ustao mladoženja i svima se obratio sledećim rečima:

"Dakle, pre nego što započnemo ovo kako treba, molim vas da uzmete koverte koje se upravo dele i da ih otvorite. Da, to što ćete pronaći u njima su fotografije mlade kako se je*e sa kumom".

Zatim je, nastavile su one priču, bacio mikrofon na pod i krenuo iz sale, zajedno sa svojom rodbinom i gostima.

- Očigledno su svi oni znali  šta će se desiti - ispričala je je Džordžina.

 

 

 

Ostavite komentar