Lifestyle > Mozaik

Jede ZDRAVO i redovno VEŽBA: Ovoj ženi niko NE VERUJE da ima 91 godinu

Video bakice je očigledno impresionirao mnoge, jer je pregledan više od milion puta

Izvor: K1info/telegraf.rs

26/03/2023 > 12:51

podeli vest:

Jede ZDRAVO i redovno VEŽBA: Ovoj ženi niko NE VERUJE da ima 91 godinu
Foto: Instagram Printscreen/fit__momof7


Dejlis Barnet je majka sedmoro dece, a iako ima 59 godina u odličnoj je formi. Na društvenoj mreži TikTok je postala popularna zbog video-snimaka na kojima pokazuje kako vežba i šta jede u toku dana.

Kako kaže, za njen izgled je zaslužan veliki trud, ali i genetika.

Da bi svojim pratiocima dokazala da genetika ima igra veliku ulogu kada je fizički izgled u pitanju, Dejlis je objavila video-snimak svoje majke koja ima 91 godinu.

Njena majka je otkrila da i dalje redovno vežba i da ima veoma jednostavnu rutinu pomoću koje njena koža izgleda veoma lepo.

Prema njenim rečima, ona se svako jutro umiva vodom i sapunom i koristi losion za lice.

U teretanu je počela da ide u svojim šezdesetim, zdravo se hrani i zahvalna je za svaki novi dan. Njena rutina u teretani uključuje najmanje sat i po, možda i malo više vežbanja, tri do četiri puta nedeljno.

@fit__momof7 Prioritizes regular physical exercise, healthy eating habits and realizes that health is her wealth #91 #aginggracefully #goldenyears #goals #mymom #healthyliving #agingtips #healthiswealth #nevertoolate ♬ original sound - Dalyce

- Gospođo, izgledate fenomenalno. Nikada ne bih rekla da imate 91 godinu. Svaka čast - napisala je jedna žena u komentaru ispod videa.

Video je očigledno impresionirao mnoge, jer je pregledan više od milion puta.

- Ovo je najlepša starija žena koju sam ikada video. Kada bih vas ugledao uživo dao bih vam par 20 godina manje - napisao je jedan muškarac.

 

 

 

Ostavite komentar