Lifestyle > Mozaik

KAŽI MI šta voliš da doručkuješ DA TI KAŽEM kakva si osoba

Možda se nećete složiti sa vezom omiljeni doručak – karakter, ali ćete se bar zabaviti čitajući

Autor: K1 info/ prva.rs/ 24sata.hr

27/02/2023 > 09:25

podeli vest:

KAŽI MI šta voliš da doručkuješ DA TI KAŽEM kakva si osoba
Foto: Pixabay.com


Raznoraznih istraživanja ima, pa evo i jednog koje otkriva karakter na osnovu onoga šta ljudi jedu ujutru za doručak.

Dakle, istraživanje je sprovedeno na 2000 Britanaca.

Pored pitanja vezanih za ono što najrađe jedu, ispitali su ih i o nekim detaljima iz privatnog života. Zatim su uporedili odgovore i došli do povezanosti omiljenog doručka i ličnosti.

Jaja i tost

Ako volite ovo jelo, to pokazuje da cenite klasične stvari i niste skloni da rasipate novac kako biste nekoga impresionirali. Moguće je da rano ustajete samo zato da biste dan počeli u miru i tišini pre užurbanog dana koji je pred vama.

Samo kafa

Imate li naviku ujutru da popijete samo kafu, verovatno ste uvek u pokretu, a kafa vam daje dodatnu energiju za užurbani početak dana.

Zobena kaša

Zdravlje vam je na prvom mestu i to se jasno može zaključiti na ovnovu izbora zobene kaše za doručak. Ukoliko je jedete bez ikakvih dodataka, poput šećernog preliva ili nekih slatkih dodataka, verovatno vam je jako važno da budete fit.

Foto: Pixabay.com

 
Zaslađene žitarice

Ovakav izbor doručka otkriva veliko dete skriveno u vama.

Žitarice od celog zrna

Volite da pojedete nešto slatko za doručak, ali ipak ste svesni važnosti brige o zdravlju. Znate da su cele žitarice prepune vlakana i dugih važnih nutrijenata.

Smuti

Vrlo ste svesni zdravlja, brinete o sebi i uvek ste u pokretu. Ipak, koliko god vam se žurilo ne želite u sebe da "ubacite“ bilo šta, pa radije posegnete za nečim brzim, ali opet prepunim dobrih vitamina i minerala. Svesni ste koliko je dobar doručak važan za ostatak dana.

Pecivo

Peciva mogu biti slana ili slatka, a ako je to vaš najdraži jutarnji obrok, tad je moguće da imate dve osobine - ponekad ste jako slatki, a ponekad skroz drugačiji.

 

Ostavite komentar