Lifestyle > Mozaik

U Holivudu se OTVARA Super Nintendo World, novi tematski park za GEJMERE SVIH UZRASTA

U sklopu parku je i čuvena vožnja "Mario Kart: Bowser's Challenge" i interaktivne zanimljivosti za celu porodicu

Izvor: K1info

18/02/2023 > 09:05

podeli vest:

U Holivudu se OTVARA Super Nintendo World, novi tematski park za GEJMERE SVIH UZRASTA
Foto: Tanjug/(AP Photo/Chris Pizzello


San gejmera se obistinjuje - u petak zvanično počinje sa radom najnovija svetska atrakcija Super Nintendo World u sklopu holivudskog studija Universal.

U sredu je održana specijalna proslava za zvezde, najavivši  željno očekivani početak rada najnovije atrakcije.

Pevačica Džordin Sparks bila je među poznatim ličnostima koje su mogle da se vrate u detinjstvo sa likovima kao što su Mario, Luiđi i princeza Pič.

- Super Mario sam igrala sa svojim najboljim drugarima posle škole, igrala sam ga sama i sa svojom porodicom, a sada, u ovom trenutku, zaista je uzbudljivo što mogu nešto što sam toliko volela da podelim sa svojim detetom - rekla je ona.

U sklopu parka je i čuvena vožnja "Mario Kart: Bowser's Challenge" i interaktivne zanimljivosti za celu porodicu. Posetioci mogu da se okrepe u kafiću Toadstool i da kupuju u prodavnici 1-UP Factory.

- Otvaranje Super Nintendo Worlda jedan je od najuzbudljivijih trenutaka u istoriji holivudskog studija Universal i predstavlja simbol izvanrednih zabavnih iskustava koje stvaramo u okviru našeg portfolija tematskih parkova - rekao je Mark Vudberi, predsednik i izvršni direktor kompanije Universal Parks & Resorts.

Foto: Tanjug/(AP Photo/Chris Pizzello

Šigeru Mijamoto

- Saradnja sa Nintendom i kreativnim genijem Šigeruom Mijamotom da ožive svoj svet igara kao deo potpuno novog žanra zabave u tematskom parku bila je neverovatno korisna, i mi se radujemo što ćemo ovo podeliti sa našim gostima - kaže Vudberi.

 

Ostavite komentar