Lifestyle > Mozaik

Počela nedelja MUŠKE MODE: Gucci predstavio MODELE jesen/zima 2023/24 godine

Direktor modne kuće se osvrnuo na „izvanredno putovanje“ na kojem je bio sa luksuznom italijanskom kućom u poslednjih 20 godina

Izvor: K1info

13/01/2023 > 17:03

podeli vest:

Počela nedelja MUŠKE MODE: Gucci predstavio MODELE jesen/zima 2023/24 godine
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni


U Italiji je održana modna revija dizajnerske kuće Gucci, koja je prestavila muške modele za jesen/zima 2023/24 godine. Revija je obeležila početak proslava Milanske nedelje muške mode.

Prezentacija je značajna iz nekoliko razloga, uključujući i činjenicu da prati dolazak kreativnog direktora Alessandra Michelea u novembru 2022. U izjavi koju je tada podelio, Michele se osvrnuo na „izvanredno putovanje“ na kojem je bio sa luksuznom italijanskom kućom u poslednjih 20 godina.

- Tokom ovog dugog perioda Guči je bio moj dom, moja usvojena porodica - rekao je Michele.

- Ovoj široj porodici, svim pojedincima koji su je brinuli i podržavali, upućujem najiskrenije hvala, svoj najveći i najsrdačniji zagrljaj. Zajedno sa njima sam priželjkivao, sanjao, maštao. Bez njih, ništa od onoga što sam napravio ne bi bilo moguće - rekao je on.

Alessandro Michelea je formalno započeo dužnost kreativnog direktora u kući još 2015.

Ovog meseca, brend je podelio slike iz svoje najnovije Jackie kampanje iz 1961. na kojoj je Cha Cha Real Smooth i zvezda Persuasion Dakota Johnson.

Scenski doživljaj, muzika, osvetljenje, sve je bilo u velikom stilu. 

 

 

 

Ostavite komentar