Lifestyle > Ljubav

Ovo ŽENE KRIJU, a istraživanja kažu da ih SKORO SVE IMAJU! Koje SEKSUALNE FANTAZIJE one POTAJNO ŽELE?

Muškarci se oduvek pitaju da li se ženama dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u intimnim odnosima

Izvor: K1info/b92.net

Autor: Anica Ninković

31/03/2024 > 23:00

podeli vest:

Ovo ŽENE KRIJU, a istraživanja kažu da ih SKORO SVE IMAJU! Koje SEKSUALNE FANTAZIJE one POTAJNO ŽELE?
Foto: Freepik.com


Muškarci su se oduvek trudili da od svojih partnerki pa i od drugih žena saznaju da li im se dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u intimnim odnosima.

Žene bi obično prevrtale očima i naglas govorile da su im seksualna pomagala, ostvarivanje fantazija i sl. "grozna stvar" i da tako nešto ne bi mogle čak i u braku. Međutim, kada se pojave ankete na raznoraznim muško-ženskim portalima, sve maske padaju i pod plaštom diskrecije, čitaoci otkrivaju šta zaista vole i žene u seksu.

Dve poslednje mini-ankete koje su sprovedene na uticajnim američkim portalima za žene pokazale su da se žene potajno nadaju da makar jednom u životu probaju grupni seks, a dominaciju čak i češće od toga.

Čak 65 odsto dama priznalo je da im je grupni seks na prvom mestu liste fantazija u seksu, a čak 32 posto je priznalo da su na neki način i učestvovale u orgijama, makar posredno.

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.

Ostavite komentar