Lifestyle > Horoskop

Astrolog TVRDI: ORLOVI sigurno PROLAZE GRUPU na Mundijalu

Jelena Đokić u „Uranku“ na televiziji K1 otkrila je šta horoskopskim znacima donosi mlad Mesec i koji će Orlovi zablistati

Izvor: K1info

22/11/2022 > 13:20

podeli vest:

Astrolog TVRDI: ORLOVI sigurno PROLAZE GRUPU na Mundijalu
Foto: K1info/Tanjug/AP Photo/Darko Bandic/fss/Freepick


Šta nam sutra donosi "mlad Mesec"? Kome će biti dobro, a kome ne? Da li će zvezde biti naklonjene našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Kataru? To zna astrolog Jelena Đokić koja je na sva ova pitanja odgovorila danas u „Uranku“ na televiziji K1.

Kako je kazala, vodeni znaci su osetljiviji kada se puni Mesec.

- Zanimljivo je i to da su žene osetljive kada su puni Mesec, a da su muškarci osetljiviji kada je mlad Mesec. Sve u muškarcima proključa i svašta bi radili, ali moraju i da spavaju i da rade. Sutra ćemo imati mlad Mesec u znaku Strelca, što znači da svima rođenim s podznakom u Strelcu to otvara nove vidike, kao i onima u drugim vatrenim znacima - Ovna i Lava ovaj mlad Mesec posebno pogoduje - kazala je astrološkinja u „Uranku“.

- Mlad Mesec je situacija kada se Sunce i Mesec nađu na istom stepenu i obrazuju konjukciju, a to je uvek dobro za započinjanje nekih novih stvari - kazala je ona.

Nije vreme za dijete

- Naravno da nećemo započeti dijetu, jer Strelac voli sve da proširuje i sve da proba. Za sve one koji su planirali da idu na dijetu, odustanite i sačekajte. Nećete moći da istrajete. Danas je i Sunce ušlo u znak Strelca i počinje sezona Strelca. Narednih mesec dana će Strelčevi slaviti rođendan i ovaj period je sklon optimizmu, budi se ponovo nada i to je onaj najlepši period pored kraj godine kada uživamo u lepim trenucima, kada gledamo božićne „ljubiće“, pravimo kolače, idemo na slave i zovemo ljude na slavu - kazala je ona.

- Izašli smo iz škorpijskog perioda koji je bio intenzivniji, za nama su i dve eklipse koje su nas ozbiljno „izljuljale“ - pomračenje Sunca i Meseca krajem oktobra i početkom novembra. Sada imamo optimizam koji se vraća na velika vrata. Sada je vreme kada treba doneti odluku. Ne dozvolite da vas povuku daleki tranziti i kolektivno nesvesno. Da, jeste inflacija i ratno stanje u više delova planete, ali mi moramo sami sa sobom da pronađemo bolje - kazala je Jelena Đokić.

Vreme je za rituale

Periodi mladog Meseca su, kako kaže Jelena Đokić, dobri da napravimo rekapitulaciju.

- Da imamo neke male rituale, da začaramo trenutak. Dobro je da se napiše pismo afirmacije, sve ono što biste želeli da se desi u narednih 28 dana. Znak Strelca je okrenut obrazovanju, putovanjima, šire se vidici, optimizam je ključan. Ako neko želi da završi neku edukaciju ili je upiše, ako planira neko putovanje u narednih 28 dana to može da se desi - kazala je ona.

Foto: screenshot

 

- Ko može, preporučuje se post vodom tokom 24 sata. Na mom sajtu pročitajte ko sme da posti vodom. Pročisti se naše emotivno i energetsko telo, pijete samo vodu tokom 24 sata. Sutra počinje mlad Mesec u 23.57 minuta. Postite samo ako vam to prija, ako ste u lakoći i miru - savet je poznate astrološkinje.

Orlovi u Kataru: Srbija će proći grupu

Jelena Đokić dala je i predviđanje šta bi na osnovu zvezda i planeta moglo da se dogodi reprezentaciji Srbije na Mundijalu u Kataru.

- Orao je u simbolici Jupitera što je znak Strelca. Naši Orlovi su zaista odleteli i daće sve od sebe. Ceo period pogoduje toj energiji. Napravila sam jednu rekapitulaciju, da vidimo ko je šta u našoj reprezentaciji. Piksi je Riba sa čak pet planeta u znaku Riba i zanimljivo je da ima Mesec na fiksnoj zvezdi koja mu je donela slavu i to da zauvek ostane zapamćen. Miljenik je Bogova. To je prisutno i u Gudeljevom horoskopu - kazala je ona.

- Nemam tačna vremena njihovog rođenja, ali na osnovu uopštenih aspekata, Gudelj i Tadić bi prilično mogli da zablistaju, a i Jović bi mogao dosta da doprinese. Piksi ima retrogradni Mars u znaku Device. On je jedan temeljan čovek, fokusiran, njegova energija je usmerena ka cilju i za njega odustajanje nije opcija. Jedino što ga malo „trese“ je kvadrat sa retrogradnim Marsom u znaku Blizanaca. Ako ima utisak da je njemu zakočena energija, treba samo da pusti momke da rade najbolje što mogu - kazala je ona.

Astrološkinja je danas na televiziji K1 otkrila da u našoj fudbalskoj reprezentaciji najviše ima Vodolija.

- Čak šest igrača je rođeno u tom znaku, a imamo ih četvoricu u znaku Riba i četvoricu Škorpiona. Ovaj period zapravo i jeste naročito pogodan za one rođene u znaku Riba i Škorpiona, i svi momci koji imaju Sunce u ovim znacima će zablistati na terenu - kazala je Jelena Đokić.

Foto: Starsport

 

- Pripremila sam i tri karte za dane kada će naša reprezentacija igrati mečeve. Sportsku astrologiju gledamo drugačije od natalne, gledamo datum, vreme i grad gde se igra meč. Kroz aspekte se gleda ko je favorit. U slučaju meča Brazil-Srbija, Brazil se gleda kroz prvu kuću, a Srbija kroz protivnika, dakle sedmu kuću. Ako imamo meč Srbija-Švajcarska, onda je obrnuto. Kada ukrstimo sve te aspekte i izračunamo ko je favorit, a ko nije, ono što je definitivno izvesno je da idemo dalje, prolazimo grupu. Za dalju prognozu ne mogu ništa konkretnije da kažem jer nemam vreme kada će se igrati utakmice - kazala je ona.

Meč sa Brazilom

S apsekta astrologije, Jelena Đokić je kazala da će igrači Brazila biti skloni „prljavoj“ igri.

- Dosta će se „muljati“ i sudije će biti na njihovoj strani. Iako oni jesu favorit, naša reprezentacija bi i te kako mogla da iznenadi i prezentuje nešto novo. Da budu originalni. Svi su navikli na Brazil, ali niko nije navikao na nas. Imam dobar osećaj, videćemo nešto novo i drugačije - kazala je Jelena Đokić.

Zima i sledeća godina

Kako je objasnila Jelena Đokić, do 20. decembra Jupiter je retrogradni u znaku Riba i blizu je Neptuna u znaku Riba.

- Uvek kada je tako, prisutna je inflacija. Biće mnogo lakše kada Jupiter bude ušao u znak Ovna iako će tu jako kratko ostati, do polovine maja. Ali, od polovine maja kada Jupiter uđe u znak Bika, a i Jupiter i Bik su vezani za finansije, malo će se izbalansirati stvari - kazala je ona.

Ono čega bismo trebali da se pričuvamo u ovom trenutku, pogotovo zato što je Mars retrogradan u znaku Blizanaca i pravi izazovne aspekte sa Jupiterom i Neptunom u Ribama, aktuelne su respiratorne infekcije, virusi, pad imuniteta. Sa svim planetama u znaku Strelca koje su u tranzitu, sledi jedan optimističan period i treba se fokusirati na ono najbolje u životu, a ne na loše - savet je astrološkinje.

Foto: Pixabay.com

 
Inflacija i kriza

Od 2025. će biti značajnije lakše, pokazuju planete.

- Ali već i proleće 2023. donosi olakšanje. Inače, 2023. godina će doneti promenu za tri planete u tri znaka. Jupiter će ući u znak Bika, Saturn u znak Riba pa će Vodolije da popusti sve ono što ih je u poslednje dve i po godine prilično pritislo. Od 7. marta naredne godine Ribe bi trebalo da se spreme za manjak energije. Saturn ume da te podseti gde su granice i koje su lekcije koje treba da naučiš, i ume da ti skine teret sa leđa - kazala je ona.

- Njega zovu velikim mučiteljem, ali mnogo je nezgodniji Jupiter. Mnogo je i veći, i ume da poruši sve pred sobom. Sledeće godine će i Pluton nakratko promeniti znak iz Jarca u Vodoliju tako da ćemo osetiti drugačiju energiju. Biće malo povuci-potegni na proleće, ali kvadrat Jupitera i Plutona iako izazovan, a obe planete su u vezi sa finansijama, može doneti veliki novac. Biće onih koji će mnogo da zarade, ali i onih koji će mnogo da izgube - kazala je Jelena Đokić.

Znak Strelca i Zodijak

Jelena Đokić danas je u „Uranku“ na K1 televiziji ukazala na situaciju za sve grupe horoskopskih znakova.

- Generalno, s ovom eneregijom planeta u znaku Strelca , a to su Sunce, Venera i Merkur, to će prijati vatrenim znacima i podznacima: Ovan, Lav i Strelac, kao i onima koji imaju lične planete u tim znacima (Mesec, Merkur, Mars). Ono što može biti izazovno za ovu grupu je sredina ili treća nedelja decembra kada će biti umorni, nervozniji i napetiji. Kada je reč o vazdušnim znakovima, njima isto pogoduje ovaj period, a to su Blizanci, Vage i Vodolije. Malo je nezgodno Ribama, Devicama i Blizancima - kazala je astrološkinja. 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar