Lifestyle > Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: Proleće donosi razna uzbuđenja OVIM ZNACIMA

Očekuju nas pomračenja, kao i retrogradno kretanje planeta - sve to signalizira da će proleće biti prožeto novim i zanimljivim energijama

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

01/04/2024 > 10:09

podeli vest:

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: Proleće donosi razna uzbuđenja OVIM ZNACIMA
Foto: Freepik.com


Bližimo se početku nove astrološke godine, kao i sezone Ovna. Očekuju nas pomračenja, kao i retrogradno kretanje planeta - sve to signalizira da će proleće biti prožeto novim i zanimljivim energijama koje će otvoriti neka sasvim nova pitanja.

Evo šta ova sezona donosi svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Sunce se uselilo u vaš horoskopski znak i osetićete njegovu toplinu na svojoj koži. Ovo je sjajno vreme za proslavu, novi početak i razmišljanje o tome šta želite da postignete u narednim mesecima. Razmislite šta vas inspiriše ili koje ideje možete da unesete u svoj život. Ako imate na umu novi poslovni poduhvat ili želite da započnete novi kurs ili posao, sezona će vam biti posebno povoljna. Pomračenje Meseca u Vagi krajem marta biće značajno i ponovo će pokrenuti aktuelna ljubavna pitanja.

Foto: K1info/Shutterstock

 

Bik

Na vašoj strani je snažna energija za nove početke. Biće potrebno dodatno vreme i trud da se stvori pravo okruženje, ali nagrada će biti vredna toga. Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta izneće na videlo neke nove informacije.

Blizanci

Dok pozdravljate ovu svežu energiju i inspiraciju, odvojite trenutak da zastanete i proslavite koliko ste daleko stigli. Ovo pomračenje u Vagi će naglasiti prijateljstva u vašem životu, možete preduzeti korake da ojačate svoju vezu. Stvari mogu izgledati pomalo zbrkane pod ovim pomračenjem.

Rak

Napravite tablu sa vizijom ili zapišite listu ciljeva i snova tokom ove sezone. Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta ima temu završetaka, a za vas se čini da je povezano sa vašim domom i porodičnim životom. 

Lav

Osećaćete se okrepljenije i poželećete da unesete novu energiju u svoj život početkom proleća. Moguće je da će se motiv putovanja pojaviti tokom sezone Ovna. Viditi nove stvari i otvorite se za neočekivana iskustva.

Foto: Shutterstock

 

Devica

Nađite malo mira i vežbajte zahvalnost za putovanje koje ste prešli. Skloni ste da potcenjujete svoj rad i uspeh, ali sada morate sebi da priznate koliko ste postigli i da sebi odate priznanje. Sledeće aprilsko pomračenje Sunca donosi priliku za nove početke. 

Vaga

Kako sezona Ovna počne, vi ćete biti zvezda jer je snažno pomračenje u vašem znaku 25. marta. Posle ovog pomračenja uslediće pomračenje Sunca u znaku Ovna 8. aprila. Ovo pomračenje Sunca jedno je od najsnažnijih koje ćete doživeti tokom cele godine i donosi nove početke i svežu inspiraciju u vaš život. 

Škorpija

Pomračenje Sunca 8. aprila biće fantastična prilika da postavite namere i preduzmete korake da poboljšate svoj život ili krenete u novom pravcu. Ne brinite ako stvari nisu kristalno jasne čak ni pod pomračenjem Sunca o tome kojem novom poglavlju želite pristupiti, možda će trebati vremena da to shvatite. Sve što treba da uradite je da ostanete otvorenog uma da biste dobili nove mogućnosti.

Strelac

Kako Sunce prelazi u Ovna, osetićete potrebu da apsorbujete vatrenu energiju i koristite je da biste se osećali življe. Osim toga, želećete da proslavite sve što ste postigli. Na početku astrološke nove godine biće mnogo ponuda, pa upijajte energiju oko sebe. Možda je vreme da razvijete svoje snove ili napravite hrabar korak i odbacite sve što vas sprečava da ih ostvarite.

Foto: Pixabay.com

 

Jarac

Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta biće prva velika promena koju ćete doživeti ove godine. Ovo pomračenje Meseca ima temu završetaka i izgleda da je poslovno. Posle ovog pomračenja sledi još jedno 8. aprila. Pod ovim pomračenjem, vaša pažnja će se verovatno okrenuti kući i porodičnom životu. Moguće je da će i vaša unutrašnja osećanja o ovim temama biti aktivna. 

Vodolija

Stavite ruku na srce, duboko udahnite i dok izdišete, pošaljite sebi ljubav. Priznajte sebi sve što ste postigli, kroz šta ste prošli i gde ste danas. Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta nosi temu završetka - univerzum nam daje priliku da raščistimo nered i stvorimo novi prostor. Pomračenja obično donose sudbonosne događaje koji nas stavljaju tačno tamo gde treba da budemo, pa verujte onome što se dešava - posebno verujte pozitivnom aspektu ako neko napusti vaš život pod ovim pomračenjem.

Ostavite komentar