Slobodno vreme > Horoskop

Oni su sami sebi najveći NEPRIJATELJI na putu do SREĆE! Znate li koji je NAJTUŽNIJI ZNAK horoskopa?

Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

13/02/2024 > 11:08

podeli vest:

Oni su sami sebi najveći NEPRIJATELJI na putu do SREĆE! Znate li koji je NAJTUŽNIJI ZNAK horoskopa?
Foto: Unsplash.com


Iako zvuči neverovatno, zvezde u mnogome utiču na to kako ćemo se osećati. Pripadnici jednog znaka zbog svojih večitih dilema ne mogu odabrati pravi put, što ih rastužuje.

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesrećni ili depresivni.

Reč je o Vagama.

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lepo slažu sa suprotnim polom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivni, imaju tendenciju da se osećaju nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

One su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

Foto: Pixabay.com

 

Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.

Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju.

Emocionalna ravnoteža je veoma važna za Vagu. Kada tuga naruši tu ravnotežu, Vage padaju. Njihova tuga je jedna od beznađa i skloni su tome da joj se predaju. Vaga je samostalni ekvilajzer emocija. Ako veruju u svoju sposobnost da izjednači svoju tugu i posegnu za pomoći, mogu se vratiti na pravi put za tren.

Često se mogu osećati beznadežno, ali uprkos tome daju sve od sebe da ostanu srećni i pribrani, samo da bi ljudi koji ih okružuju bili srećni.

Možda zvuči čudno, ali Vaga bi radije stavila tuđa osećanja na prvo mesto ispred svojih. Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

Ostavite komentar