Lifestyle > Horoskop

Astrolozi kažu da je OVO PERIOD KRIZE i zato nam je TEŠKO: Evo koje nas sve PROMENE čekaju SLEDEĆE GODINE

Velika kriza trajaće sve dok ne donesemo svesnu odluku kome ili čemu dajemo svoju pažnju i energiju

Izvor: K1info

19/12/2023 > 19:36

podeli vest:

Astrolozi kažu da je OVO PERIOD KRIZE i zato nam je TEŠKO: Evo koje nas sve PROMENE čekaju SLEDEĆE GODINE
Foto: Pexel.com


Kako ste u ovim burnim danima preokreta i promena? Svašta se dešava u isto vreme, jako se sve ubrzava i puno različitih energija traži od nas da ih prepoznamo, osvestimo i damo svoj odgovor. Astro sestre otrkivaju nam širu sliku, višu vizije iz perspektive horoskopa onoga što je bilo i onoga što nas čeka.

Hajde da stvari nazovemo svojim imenom - ovo jeste period krize. Ne samo sada, ne samo ovde, ne samo kod nas (kolektivno i lično).

Velika kriza ili kako Greg Brejdon voli da kaže Vreme ekstrema traje i trajaće sve dok se ne dogode sve transformacije i svi preokreti i sva bitna prepoznavanja, i sve dok ne donesemo svesnu odluku na šta usmeravamo svoju pažnju i energiju ili bolje reći, kome ili čemu dajemo svoju pažnju i energiju.

Ovo je astrološki gledano očekivano za period od 2020. do 2030. Ali u tom velikom periodu od deset godina ima onih ključnih, prelomnih godina kada će ovo pitanje biti najvažnije. Apsolutni prioritet. I ta godina je pred nama, samo što u nju nismo ušli, moglo bi se reći da te intenzivne, burne energije preokreta i te kako već osećamo.

Ako mislite da ste ovo što smo napisale a posebno boldovale u prethodnom pasusu apsolvirale, da ste već sto puta čule i pitate se zašto i mi to ponavljamo i ponavljamo, zastanite na trenutak. Jer uvek možete da ovo prepoznate na drugi način - dublje, jasnije, odlučnije, prisutnije. Da nije tako i da ova tema nije tako bitna ovo pitanje ne bi uopšte dobilo centralno mesto u sistemu Unverzuma i ne bi čudesnim astrološkim aspektima bilo toliko naglašeno.

I zato nam je, da bismo to stvarno razumeli (a ne samo da mislimo da razumemo) potreban ključ, a u ključnoj godini se dešava nešto što je zaista za astrologe spektakularno zato što se nikada nije desilo i pitanje da li će se ikada opet desiti, a ni to nije jedini važan aspekt, ima ih još, navode Astro sestre. 

To dešavanje je do te mere specifično da je na nivou apsolutne slučajnosti, nemoguće je da se tako nešto precizno desi, pa opet 8. aprila, baš u momentu Solarne eklipse i baš na egzaktnom, ne stepenu nego na minutu Solarne eklipse će se naći i Kiron.

https://www.instagram.com/p/CzPLe82PYpX/?utm_source=ig_embed&%3Butm_campaign=loading

U astrologiji važi pravilo da kad je nešto mnogo mnogo važno onda se pokazuje egzaktnim aspektima. A kad je nešto ludo važno onda se dešava ezgaktno do u minut, što je pojava tako retka… Evo daj da smislimo primer… To ti je na nivou šetaš se plažom, podigneš školjku a u njoj najlepši i najskuplji biser na planeti. Eto tako je čudna i ta “slučajnost” da se na stepenu pomračenja Sunca nađe i Kiron.

Ko je Kiron

Kiron je jedan asteroid koji se nalazi u orbiti između Saturna i Urana, i povezuje staro i novo, prošlost i sadašnjost, jer Saturn je planeta koja govori o prošlosti, temeljima, strukturi, tradiciji, a Uran govori o sadašnjem trenutku i o buđenju kosmičke svesti, o tom velikom instant buđenju koje donosi najgenijalnije ideje kao sila koja dolazi iznenada i rešava stvar.

Kako objašnjavaju Astro sestre, Kiron je most između starog (Saturna) i novog (Urana) i astrološki je prikazan kao ključ jer otključava prostor između onoga što je bilo i sadašnjeg trenutka, između svih moranja i svih mogućnosti. I zato, baš zbog tog Kirona, smo mi vrlo optimistične, a istovremeno i oprezne. O tome u kom smislu koristimo reč “opreznost” ćemo više pričati u videu, a detaljno ćemo sve objasniti na radionici.

Pred nama se otvaraju nova rešenja

Rešenja postoje, čak iako ih možda trenutno ne vidimo. I svima nam je poslat poziv da pogledamo u tom pravcu. Ako vas ovo intrigira, zanima i privlači, znači da ste prozvani. U doba retro Merkura, ponavljanje je najmoćnija stvar.

Ostavite komentar