Lifestyle > Horoskop

Sutra je POMRAČENJE MESECA i donosi VELIKE PROMENE: Ova 3 ZNAKA će cvetati u LJUBAVI, a evo KOGA čeka NOVČANI DOBITAK

Tokovi novca se u narednih šest meseci transformišu i menjaju, treba obratiti pažnju na ove stvari, savetuje astrolog Jelena Đokić

Izvor: K1info

27/10/2023 > 14:14

podeli vest:

Sutra je POMRAČENJE MESECA i donosi VELIKE PROMENE: Ova 3 ZNAKA će cvetati u LJUBAVI, a evo KOGA čeka NOVČANI DOBITAK
Foto: Pixabay.com/Unsplash


Sutra stiže delimično pomračenje Meseca i to u znaku Bika, šta nam to donosi? Kome će biti dobro, a kome loše i čega bi trebalo da se čuvaju, u emisiji "Uranak" na televiziji K1, objašnjava astrolog Jelena Đokić.

- Većina ljudi se oseća jako teško ovih dana, mnogo se loše spava, svi su bez energije. Kada se puni Mesec, posebno kada je u toku sezone eklipsi, san nam ne ide na oči, ne godi nam ni ovaj vremenski roler koster. Ono što za sutra treba da se zna, je da će pomračenje biti u znaku bika, Pomračenje Meseca, znači da su Mesec i Sunce u opoziciji na nebu.

Ukoliko želite da se osećate bolje, potrebno je tokom ovog polu pomračenja napisati pismo transformacije.

- Piše se obično jedno pismo transformacije. To znači da sve ono čega želite da se oslobodite u svom životu. Taj papir sa ispisanim stvarima kojih želimo da se oslobodimo, bezbedno spalimo u nekoj posudi ili tanjiru i pepeo prospemo po zemlji. To se radi zato što vatra ima transformišuće dejstvo i ona će pomoći da se te zgusnute energije razvežu – kaže astrolog Jelena Đokić u emisiji „Uranak“ na televiziji K1 i otkriva kako će se ovaj period odraziti na dešavanja u svetu:

- Planeta zemlja jeste pod vladavinom znaka Bika, samim tim i pod vladavinom Venere, i to će doneti izvesne promene po pitanju finansija. Bik je znak, koji je vezan za finansije. Tokovi novca se u narednih šest meseci transformišu i menjaju. Poznato je da je znak Bika vezan i za ishranu, pa će se samim tim menjati i načini ishrane, kako se obrađuje zemlja, način šta jedemo.  To su neke stvari na koje treba obratiti pažnju. Ali, ako gledamo iz ugla Mundane astrologije, u horoskopu EU mesec jeste u znaku Bika na jednoj malefičnoj fiksnoj zvezdi koja je zove Algol, tako da je narod u Evropi u simbolici Meseca u znaku Bika pod vrlo velikim ispitima i ono što ne ide u prilog Evropskoj unije je mogući raspad do 2025. Nisu najpovoljniji aspekti za njih – kaže Jelena Đokić i dodaje:

Foto: K1 televizija

 

- Tenzija je vrlo intenzivna. Eklipse se uvek dešavaju dva puta godišnje. Prvu eklipsu pomračenja Sunca i Meseca imali smo krajem aprila i sredinom maja. Jasno je da su se tada između ova dva datuma, dogodila dva masovna ubistva u Srbiji. Nije bila laka energija, obzirom da je tada bilo pomračenje meseca u Škorpiji, a sada imamo pomračenje Meseca u Biku. Slična se energija prenosi, nažalost prenosi se na ceo svet. Nije neobično što se baš sada dešava ovo jedno krvoproliće u Gazi. To je zaista slika svih tih majki i dece koja plaču. Nažalost, neće se ovo još neko vreme smiriti, nisu dobre prognoze za taj deo sveta i generalno za svet.

Astrolog Jelena Đokić otkriva i koji će to znakovi imati sreće u ljubavi i finansijama, ali i koji će imati najviše sreće.

- Top tri znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi su definitivno Jarac, Škorpija i Rak. Kada su finansije u pitanju tu su: Ovan, Vaga i Vodolija, a što se tiče najsrećnijih znakova u narednom periodu:  Devica, Jarac i Rak.

S obzirom da u narednom periodu neće biti laka energija, savet je da svi znakovi se malo probude 

- Nije laka energija, ali savet je za sve znakove, da probude neko svetlo u sebi i da se preispitaju koje su sopstvene vrednosti koje svako od nas želi da ima i živi u ovom trenutku, kada je sve dozvoljeno.

Kad god je pun ili mlad Mesec, može da se posti na vodi

- 24 sata je post je tehnika koja može da se primenjuje kad god je pun ili mlad Mesec. Naravno, kako bi se ova tehnika primenjivala, potrebno je da budete potpuno zdravi. Post vodom ne mogu konzumirati oni koji imaju bilo koje oboljenje bubrega, ali ni žene koje su trudne ili porodilje. Post vodom bi počeo 28. oktobra u 22 : 25 i zapravo bi trajao ceo 29. oktobar, što je u ovom slučaju dobro, jer je u pitanju nedelja. Kada se god posti, onda treba mirovati u kući, opuštati se  - kaže astrolog i dodaje da je ovaj period malo nezgodniji za žene:

- Nezgodno je kada se puni Mesec, žene su podložnije različitim valerima emocija. Muškarcima više godi kada je mlad Mesec, jer je to energija novog početka i nadolazi im nova snaga, a žene uvek polude. Sve emocije su mnogo burnije, posebno sada kada je Mesec u znaku Bika. Veoma je jak i stabilan, ali ga remete tri planete koje su iz znaka Škorpije, to su Sunce, Merkur i Mars. Mars u Škorpiji je veoma intenzivan i on hoće da donese sukobe na svakom nivou - zaključila je astrolog Jelena Đokić u emisiji "Uranak" na K1 televiziji.

Ostavite komentar