Lifestyle > Horoskop

Ovo su ZNACI koji će imati NAJVIŠE SREĆE U MAJU: Proverite da li ste među njima

Ćetiri člana Zodijaka imaće baš sreće ovog meseca, a drugi bi bilo bolje da se pripaze

Autor: K1 info/ espreso.co.rs

03/05/2023 > 08:52

podeli vest:

Ovo su ZNACI koji će imati NAJVIŠE SREĆE U MAJU: Proverite da li ste među njima
Foto: Shutterstock


Znati koju su najsrećniji horoskopski znakci u određenom mesecu može da vam pomogne da saznate da li će stvari ići kako treba ili valja da se pripremite za neočekivane prepreke.

Evo koja četiri znaka su majski dobitnici na kosmičkoj lutriji.

BIK

Pod vladavinom Venere i uzimajući u obzir da je maj njihov mesec, unutrašnja žeđ Bika za materijalnim zadovoljstvima i luksuzom života nastaviće da se ispunjava i u maju i do kraja godine. Iako u ljubavi ne baš najsrećniji, uspeće da se nađu na pravom mestu u pravo vreme u profesionalnoj sferi.

VAGA

Blagosloveni okriljem Venere, koja vlada i Bikom i koja se često smatra najpovoljnijom planetom za fizičku i bračnu sreću, Vage, među najsrećnijim horoskopskim znacima ovog meseca, treba da prebrode sve velike izazove i izađu na drugu stranu netaknute.

OVAN

Ovan nije od onih koji dozvoljavaju planetama da se zavere protiv njih. Maj je pravi mesec da preuzmete velike rizike i jurite za onim što vam zapali dušu.

BLIZANAC

Sunce konačno počinje da obasjava ovaj znak od maja pa do kraja godine. Na poslu prave veliku feštu, ali postoji rizik da bi mogli da zabrljaju, tako da bi možda bilo bolje da ostanu mirni umesto da zamahnu kada ne znaju gde će da slete. Blizanci će u maju imati više sreće nego pameti.

 

Ostavite komentar