Lifestyle > Hi-Tech

Evo šta dobijete kada spojite nespojivo - KIM KARDAŠIJAN, APPLE I BEATS

Poznata starleta izmenila vizuelni identitet Bluetooth slušalice, novi dizajn Beats Fit Pro je baš po njenom ukusu

Autor: smartlife.mondo.rs

11/08/2022 > 20:56

podeli vest:

Evo šta dobijete kada spojite nespojivo - KIM KARDAŠIJAN, APPLE I BEATS
Foto: Youtube PrintScreen


Para na paru ide, biznis na biznis se naslanja, a interesi spajaju nespojivo, pa je Kim Kardašijan vrlo brzo zaboravila kako je kukala da joj se vrati BlackBerry i sad tvrdi da obožava Apple.

Istina je tamo negde, kao i uvek, ali je i činjenica da su Apple i sestrinska kompanija Beats udružile snage sa Kim Kardašijan i njenom linijom beauty proizvoda, kako bi napravili tri nove verzije Beats Fit Pro bežičnih Bluetooth slušalica.

Kim je, kako ona kaže, njene omiljene slušalice koje nosi po ceo dan obojila pastelnim i zemljanim tonovima tj. bojama iz njene kolekcije šminke.

Boje se zovu Dune, Earth i Moon, a slušalice su suštinski unutra tj. što se tehnologije i mogućnosti tiče, potpuno iste, osim što imaju drugačiju boju.

 

 

- Zar ne bi bilo kul da postoje moje omiljene slušalice u nekim neutralnijim bojama, jer kad ih već nosim svaki dan zašto se one jednostavno ne bi uklopile sa svim što nosim, a ja nikad nisam videla slušalice u takvim bojama - rekla je Kim Kardašijan i zaključila - Uzela sam koncepte koje je uradio moj dizajner, odnela ih direktno u kompaniju koju oduvek poštujem i rekla da bi bilo baš cool da neko napravi slušalice koje sam zamislila. 

I tako to ide kad ste poznati i moćni - Beats by Dre je napravio slušalice po ideji i kolorističkom konceptu Kim Kardašijan i sad svako može da ih kupi po regularnoj ceni, Kim čak neće ni uticati na cenovnu politiku kuće. 

Slušalice će širom sveta biti dostupne do kraja meseca na uobičajenim prodajnim mestima i onlajn.

 

 

Ostavite komentar