Kultura i umetnost > Pozorište

Konačno otkriveno KO ĆE GLUMITI srpske PRIJATELJE: Premijera PREDSTAVE zakazana za 16. februar

Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice

Izvor: K1info/telegraf.rs

14/12/2023 > 11:45

podeli vest:

Konačno otkriveno KO ĆE GLUMITI srpske PRIJATELJE: Premijera PREDSTAVE zakazana za 16. februar
Foto: Tanjug/AP


Predstava "Prijatelji" premijerno će biti prikazana 16. februara u MTS Dvorani, a sada je otkriveno i ko će glumiti Čendlera, Rosa, Džoija, Fibi, Rejčel i Moniku.

Životi omiljenih karaktera iz kultne američke serije nalaze se u "rediteljskim rukama" Nataše Radulović, dok je predstava nastala po tekstu Nine Džuver.

Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel.

Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame. Ko će na kraji biti sa kim, ostaje misterija...Iako su mnogi gledali seriju, ipak možda neće baš sve biti isto.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam (Fibi), Rade Ćosić (Džoi), Matea Milosavljević (Rejčel), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge ), Nikola Rakočević (Ros), Arsenije Tubić (Čendler), Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge).

Ostavite komentar