Kultura > Pozorište

Glumac ARSENIJE TUBIĆ za Tanjug Reflektor: VEČE MJUZIKLA na Terazijama biće SPEKTAKULARNO

Pozorište na Terazijama uvek ima rasprodate predstave zato što nudi nešto drugačije u odnosu na ostala beogradska pozorišta, smatra Tubić

Izvor: K1info/Tanjug

17/05/2023 > 11:35

podeli vest:

Glumac ARSENIJE TUBIĆ za Tanjug Reflektor:  VEČE MJUZIKLA na Terazijama biće SPEKTAKULARNO
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Arsenije Tubić, koji je govorio o svojoj ulozi u muzičko-scenskoj reviji "Veče mjuzikla na Terazijama", čija je pretpremijera 18. maja, a premijera 19. maja u Pozorištu na Terazijama.

Tubić je rekao da će u drugoj podeli biti voditelj revije sa kolegom Vladanom Savićem, a dok su u prvoj Dragan Vujić Vujke i Slaven Došlo.

Prema njegovim rečima, publiku očekuje "šarenolik igrokaz i delovaće spektakularno", sa puno dobre muzike, koreografija i numera iz raznoraznih predstava.

Pozorište na Terazijama uvek ima rasprodate predstave zato što nudi nešto drugačije u odnosu na ostala beogradska pozorišta, smatra Tubić.

- To je pre svega pesma, igra, vedri duh. Uvek kad izađem vedrije se osećam. Lepše spavam. Uvek je vesela atmosfera. Postoje predstave koje se igraju 20 godina i konstantno su pune. Imamo svoju odabranu publiku koja stalno dolazi. Neke predstave sam odgledao sigurno deset puta - naveo je glumac.

Tubić je rekao da za mjuzikle glumci moraju održavati kondiciju "konstatno, da se postigne pokret na sceni, koji je zahtevan i mora biti precizan".

- Mislim da je najteži žanr, mjuzikl kao takav. Ako niste 100 posto u tome, onda će se vrlo lako videti na sceni da ne vladate time - rekao je Tubić. 

 


 

 

Ostavite komentar