Kultura > Pozorište

GLUMICA Milica Stefanović za Tanjug Reflektor: Mnogo se SNIMA, otkucava kad će da pukne BALON

U moru osrednjeg i lošeg sadržaja mi se učimo i isplivava nešto što je dobro, kaže umetnica

Izvor: K1info/Tanjug

24/04/2023 > 11:52

podeli vest:

GLUMICA Milica Stefanović za Tanjug Reflektor: Mnogo se SNIMA, otkucava kad će da pukne BALON
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Milica Stefanović koja je govorila o svojoj ulozi u predstavi "Prst", koja će biti izvedena 27. i 28. aprila u Hartefakt kući.

Stefanović je rekla da je "odličan tekst" Doruntine Baša, dok je režija Ane Tomović po formi "jednostavna i svedena", na odnos nje i njene partnerke Jasne Đuričić.

- Imam sreću i privilegiju da igram sa Jasnom 12 godina. Uz nju sazrevam, učim, družim se, mnogo sam naučila pored nje, i na sceni i van scene, u razgovorima o poslu, privatnom životu, problemima, lepim stvarima - rekla je Stefanović.

Prema njenim rečima, Đuričić je "savršen partner" i kada je počinjao rad na "Prstu" znala je da "neće biti jednostavno sa Jasnom, jer je opasna".

- Ukoliko radite i spremni ste da sve svoje granice pomerate onda nemate problema - navela je glumica.

Upitana kako gleda na hiperprodukciju televizijskog sadržaja u Srbiji poslednjih godina, Stefanović je ocenila da je to za glumce velika prilika, ali da se "ide tolikom brzinom, da na određenim projektima ne stignete ni da probate i upoznate partnera".

Stefanović je u pričama sa kolegama koji rade inostrane produkcije shvatila da se one ne razlikuju mnogo od domaćih, i da je suština da "veći deo uloge glumac mora da spremi sam".

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Milica Stefanović, glumica

Prema njenim rečima, u inostranstvu, ipak, scenario prođe više ruku i sam projekat je mnogo unapred pripremljeniji.

- Koliko će da traje, videćemo. Stalno otkucava kad će da pukne ceo balon. Činjenica da je to stvarno puno para koje prolaze kroz sva ta snimanja. U moru osrednjeg i lošeg sadržaja mi se učimo i isplivava nešto što je dobro - zaključila je Stefanović.

 

Ostavite komentar