Kultura > Pozorište

"Teatar na Brdu" više nije na Brdu: Najmlađe POZORIŠTE U BEOGRADU spustilo zavese

Andrija Milošević kaže da je u obavezi da publiku obavesti o dosadašnjem radu i velikim uspesima koje je Teatar imao za samo 4 godine rada

Izvor: K1info

30/12/2022 > 15:16

podeli vest:

"Teatar na Brdu" više nije na Brdu: Najmlađe POZORIŠTE U BEOGRADU spustilo zavese
Foto: ATA Images


Pozorište Teatar na Brdu više neće raditi u sali u kojoj je do sada bio, a o tome je izvestio glumac Andrija Milošević, koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.

- Teatar na Brdu više nije na Brdu. Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio - izjavio je Andrija Milošević. 

 

 

On je napisao da je u obavezi da publiku obavesti o dosadašnjem radu i velikim uspesima koje je Teatar imao za samo 4 godine rada.

Imajte u vidu da zbog pandemije korona virusa skoro godinu i po dana nismo radili u punom obimu - ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio! Kroz scenu Teatra na Brdu je prošlo više od 30 najeminentnijih glumaca, reditelja i dramaturga. Energiju našem Teatru su takođe davali i mnogi mladi stvaraoci koje smo angažovali i na taj način ih afirmisali u umetničkom svetu. Dali smo priliku studentima da rade kao razvodnici, scenografima i kostimografima da sarađuju sa nama. I svi smo davali svoj maksimum - napisao je Andrija i dodao:

- Draga publiko, drage kolege, dragi Čukaričani, hvala vam na ljubavi i podršci! Učinili smo sve da vas učinimo srećnima. Večeras igramo poslednju predstavu u prostoru KC Čukarica. O našim daljim aktivnostima ćemo vas blagovremeno obavestiti. Do sledećeg viđenja, želimo vam svako dobro. Vaš Teatar na Brdu.

 

 

 

 

Ostavite komentar